07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yine Alperenler… Söz Sırası Yiğit K.’da
Yine Alperenler… Söz Sırası Yiğit K.’da

Yine Alperenler… Söz Sırası Yiğit K.’da

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican 25 Haziran’da Taksim’de düzenlenecek olan LGBTİ Onur Yürüyüşü’nü yine tehdit etti. Mican, “Devlet eğer müsaade ederse biz müsaade etmeyeceğiz, biz yürütmeyeceğiz” diyerek, “Onlar hangi bölgede yürüyecekse gideriz o bölgeye o caddeyi kapatırız onlar gelemez zaten oraya. İstesek 200 bin kişi de buluruz” dedi. Mican geçen sene de benzer bir açıklama yapmış, Eşcinsel yazar Yiğit Karaahmet, “Valla alperenler bizim sabrımızı sınamasın. Bu zaman kadar yattığımız ülkücülerin listesini açıklarsak insan içine çıkamazlar” demişti. Alperen Ocakları Başkanı yaptığı açıklamayla geri adım atınca da “Hah şöyle yola gelin. Listeyi şimdilik sakladık bi tanesi” diye cevap vermişti.

Yine Alperenler… Söz Sırası Yiğit K.’da

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican 25 Haziran’da Taksim’de düzenlenecek olan LGBTİ Onur Yürüyüşü’nü yine tehdit etti. Mican, geçen yıl da LGBT’nin onur yürüyüşüne engel olacaklarını söylemiş, etkinliği ve LGBTİ bireyleri hedef göstermişti.

KRT’de program konuğu olan Mican,”Nerede yürümeye kalkarlarsa orada olacağız. Onları yürütmeyeceğiz” dedi.

İşte Mican’ın LGBTİ’le tehdit ettiği o açıklaması;

Kapitalist, komünist, emperyalist güçlerin projesi”

“Bunların projesi her mahallede bir yapı oluşturmak. İstihbaratımızı uyarıyoruz. Bu bir proje, kapitalist, komünist, emperyalist güçlerin projesi. Eşcinselliği yaygınlaştırarak, aile birliğini yok etmek, üremeyi durdurmak, karı koca ilişkisini sonlandırmak ve karı koca ilişkisinden doğan çocukların yetişip vatana millete hayırlı fert olabilmesini engellemek istiyorlar. Aile yapısının temeline koyulmuş dinamittir. Gençler o yöne doğru meylediyorlar. Özellikle mahalle çalışmalarına indiler” dedi.

“Hangi bölgede yürüyecekse gideriz o bölgeye o caddeyi kapatırız”

“Biz hiçbir şekilde ne olursa olsun yürütmeyeceğiz. Türk milletine sesleniyorum, bu yapılar çok tehlikeli yapılar. Bu ahlaksızlığı bizim önlememiz lazım, çok ciddi manada yayılacak. Devlet eğer müsaade ederse biz müsaade etmeyeceğiz, biz yürütmeyeceğiz. Onlar hangi bölgede yürüyecekse gideriz o bölgeye o caddeyi kapatırız onlar gelemez zaten oraya. Biz hiçbir şekilde yürütmeyiz. İstesek 200 bin kişi de buluruz.”

İşte o anlar;

“Listeyi şimdilik sakladık bi tanesi”

Geçen sene, eşşcinsel yazar Yiğit Karaahmet, LGBTİ Onur Yürüyüşü’nü yaptırmayacaklarını söyleyen Alperen Ocakları’na Twitter hesabından yanıt vererek “Valla alperenler bizim sabrımızı sınamasın. bu zaman kadar yattığımız ülkücülerin listesini açıklarsak insan içine çıkamazlar” dmiş, Alperen Ocakları Başkanı yaptığı açıklamayla geri adım atınca da “Hah şöyle yola gelin. Listeyi şimdilik sakladık bi tanesi” diye cevap vermişti.