02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » “Senin Dişlerin De Kanlı!”
“Senin Dişlerin De Kanlı!”

“Senin Dişlerin De Kanlı!”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu “Biz ancak Kızılay’a kan veririz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de ölenlerin kanları senin elinde. Senin dişlerin de kanlı! İnsanlar katledilsin diye silah gönderdin. Davaların savcısı değil miydin? O dava boyunca ölenlerin sorumlusu sensin. Berkin Elvan’a bir ‘Allah Rahmet Eylesin’ bile demedin” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmadan satır başları:

“Türkiye’de o ölenlerin kanları senin elinde. Senin dişlerin de kanlı!”

-Biz ancak Kızılay’a kan veririz” diyor. Ben biliyorum sen kanı bile parayla satarsın! Demiş ki, bir halktan besleniyoruz demiş. Kimin kandan beslendiği ortada. Binlerce kişi hayatını kaybetti. 3 milyona yakın kişi Türkiye’de o ölenlerin kanları senin elinde. Senin dişlerin de kanlı! İnsanlar katledilsin diye gönderdin. Hala insanlar öldürülüyor. Onların tamamının sorumlusu sensin. Davaların savcısı değil miydin? O dava boyunca ölenlerin sorumlusu sensin. 15 yaşındaki Berkin Elvan’a bir Allah Rahmet Eylesin bile demedin. Sende din var mı iman var mı? Şeref var mı? Söyle bakalım ne var sende! Sen kandan, gerginlikten, şiddetten besleniyorsun. 400 milletvekili verin huzur içinde çözelim demişti. Vermezseniz her gün kan, ölüm, gözyaşı. İnsanda biraz utanma olur. 8 şehidimizin olduğu gün beyefendi nikah töreni yapıyor. Ama nikahını yaparsın mütavazi yaparsın ne demek böyle bir şey! 23 Nisan’ı yasaklarsın ama öbür tarafta gider her türlü pisliği yersin bunu affetmiyorum! Milleti soyup soğana çevirdin. 33 milyar lira kayıp kaçak. Kime fatura ediyor, kayıp kaçak yapmayan vatandaştan alıyor.

“Gelen her şehidin, ölen her çocuğun sorumlusu bunlardır”

3 Kasım 2014. Mehmet Ali Şahin’in bir açıklamasını sizinle paylaşacağım: Güneydoğu’da örgüt vergi topluyor ne diyorsnuz? O da diyor ki evet, duyumların yanı sıra bazı bilgiler de bize geliyor diyor. Bu hükümet teröre yardım ve yataklık yapmışlardır. Terör örgütünün sponsoru hamisi ve yardım ve yataklık yapanları bunlardır. Gelen her şehidin sorumlusu bunlardır, ölen her çocuğun sorumlusu bunlardır. Analar ağlamasın diye geldiler anası ağlamayan kadın kalmadı.