07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Sende Utanma Olsa…”
“Sende Utanma Olsa…”

“Sende Utanma Olsa…”

1 Kasım seçimleri öncesi taşlı sopalı bir grupla Hürriyet gazetesini  basan ve AKP’li Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı yapılarak ödüllendirilen Abdurrahim Boynukalın’a eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran’dan tarihi kapak…İşbaşaran, Boynukalın’ın “Rabbim bize şehitlik nasip etsin” sözlerine bedelli askerlik yaptığını hatırlatarak, “sende utanma olsa ‘Allah bize şehitlik nasip etsin’ demezsin cevabını verdi.

İlk önce Boynukalın Twitter üzerinden “Rabbim bize de nasip etsin. Şehit olalım, göçelim bu diyarlardan. Dünya yaşanılacak yer değil” ifadelerini paylaştı.

boynukalin

“Sende utanma olsa…”

Bunun üzerine İşbaran da twitter hesabından Boynukalın’a bedelli askerlik yaptığını hatırlattı.

İşbaşaran, “Parayla şehitlik olur mu? 9 Şubat 2015’te 18 bin TL Verip bedelli askerlik yapmışsın. Sende zerre kadar utanma olsa, 18 Bin TL İle beddeli askerlik yapıp ‘Allah bize şehitlik nasip etsin’ demezsin! UTANMAZ !” diye yazdı.

İşbaşaran’ın sözlerine Boynukalın, “Tekrar ediyorum Allah bize görev başında şehadet nasip etsin. Peki siz o twitleri tekrar edebilecek misiniz korkak. Evet bedelli askerlik yaptım. Bunda utanılacak bir şey görmüyorum. Şehitliği istemekle bunun ne alakası var ve size ne?” diye cevap verdi…