07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Zorba Spor
Zorba Spor

Zorba Spor

Hürriyet Gazetesi’ne düzenlenen taşlı-sopalı saldırıya öncülük eden Abdurrahim Boynukalın’a bir ödül daha..Bonukalın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı’na getiriliyor.

Hürriyet gazetesi’ne yönelik taşlı sopalı saldırıya dönüşen gösteriye öncülük eden AKP’li eski Vekil, Gençlik Kolları Başkanı Abdürrahim Boynukalın’a ödül gibi yeni bir görev veriliyor..Boynukalın’ın adı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı için geçiyor.
Hürriyet Gazetesi’nden Zeynep  Gürcanlı’nın haberine göre, Boynukalın AKP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 20 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Gençlik Kolları Kongresi’nde bir başka isme devredecek.
7 Haziran’da İstanbul Milletvekili seçilen, ancak Hürriyet’e yönelik saldırının ardından 1 Kasım seçimleri için AKP aday listesine koyulmayan Boynukalın’ın, gençlik kolları başkanlığını da devrettikten sonra, kendisine yeni görev için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düşünüldüğü ifade ediliyor.

Hürriyet saldırısından sonra AKP Divan Üyesi yapılmıştı!

Hürriyet’e saldırının ardından büyük eleştiri alan Boynukalın’a en büyük desteği Başbakan Ahmet Davutoğlu vermiş, Boynukalın saldırıdan hemen sonra gerçekleşen AKP Büyük Kongresi’nde divan üyesi yapılmıştı. Davutoğlu daha sonra da çeşitli vesilelerle Boynukalın ile birlikte kamuoyuna görüntü vermeye dikkat etmişti.