07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Polisler De Bunu Yaparsa…
Polisler De Bunu Yaparsa…

Polisler De Bunu Yaparsa…

İstanbul, Küçükçekmemece, Halkalı’da  2 polis, evlerinde ölü bulundu, bir polis ise alkol komasına girmiş bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Sabah gazetesi polislerin alkol ve kokain partisi düzenlediklerini iddia etti.

Sabah’ın haberine göre 3 polis Halkalı’da Atakent Mahallesi Orkide1 Evleri’nde polis memuru Resul Uğur K.’nın bekâr evinde toplandı. 3 polis memuru alkol ve kokain almay başladılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde polis memurları fenalaştı. Dün sabah göreve gelmeyen arkadaşlarını merak eden mesai arkadaşları, polislere telefonla ulaşamayınca kaldıkları eve gitti.

Mesai arkadaşları evde cesetlerini buldu

Çilingir yardımıyla açılan kapıdan içeri giren ekipler, arkadaşları Resul Uğur K. ve Çağrı Ozan T.’nin cansız bedenleriyle karşılaştı. Semih M. ise komadaydı. Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine adrese olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Evde yapılan incelemede boş içki şişesi ve bir miktar kokain bulundu. Hayatını kaybeden Resul Uğur K.’nın Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği’nde, Çağrı Ozan T.’nin ise Güngören Polis Merkezi’nde polis memuru olarak çalıştığı açıklandı.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Komada olan ve Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ne kaldırılan Cinayet Büro’da görevli Semih M.’nin ise tedavisi devam ediyor.

Hastanedeki Semih M.’nin kanında uyuşturucuya rastlanmadı

Uyuşturucu iddiaları üzerine savcılık inceleme başlattı. Hastanede tedavi altına alınan polis memuru Semih M.’nin kanında uyuşturucuya rastlanmadı.