07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Pedofiliyi Savunmak Ticari Hakmış
Pedofiliyi Savunmak Ticari Hakmış

Pedofiliyi Savunmak Ticari Hakmış

Nurettin Yıldız “6 yaşındaki çocuklarla evlenilebilir” ve  “Çalışan kadın, fuhuşa hazırlık yapan sürece destek olmuş oluyor” sözleri nedeniyle gittiği her kentte protesto edildi.  Nurettin Yıldız şimdi de, pedofiliyi savunduğu “6 yaşındaki çocuklarla evlenilebilir” sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşan sosyal medya hesaplarını “ticari haklarımız zarar görüyor” bahanesiyle kapattırıyor.

Pedofili savunucusu Nurettin Yıldız, “6 yaşındaki çocuklarla evlenilebilir” sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşan gazeteci Mustafa Hoş’un hesabını twitter’a şikayet ederek kapattırdı.

“Ticari haklarımız zarar görüyor”

“6 yaşındaki çocuklarla evlenilebilir” sözlerinin yer aldığı videoyu daha önce sildiren Nurettin Yıldız” ben öyle bir şey demedim” demişti. Şimdi pedofiliyi savunduğu videosunun yayınlanmasını Twitter’a “ticari haklarım zarar görüyor” gerekçesiyle şikayet ederek Mustafa Hoş’un hesabını askıya aldırdı.

İşte o pedofili savunucusu Nurettin Yıldız’ın o başvuru yazısı;

“Kopyalanan videonun tüm ticari hakları tarafımıza aittir. İzinsiz olarak bir bölümü kopyalanmıştır. Ticari haklarımız zarar görmektedir. Lütfen hemen kaldırınız.”

Cje4RmVWEAAdwARlscreen”>

Gazeteci Mustafa Hoş, olayı  diğer twitter hesabından duyurdu. Hoş,

İşte pedofili savunucusu Nurettin Yıldız’ın “ticari hak” dediği o konuşması;