07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Organize Çark
Organize Çark

Organize Çark

Suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker, Güneydoğu’da yaşanan sokağa çıkma yasakları ve çatışma ortamına ilişkin hak ihlallerine karşı “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisine imza atan  1128 akademisyene “Sözde aydınlar çanlar ilk önce sizim için çalacak; oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız!” sözlerine açıklık getirdi. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Peker yeni yazısında  “Aydın görünümlü terör destekçileri için yazdığım yazıyı baştan sona kadar okumanızı tavsiye ederim, ben silahı olmayanları tehdit etmedim” dedi.

Sedat Peker’in yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

“Bir Kızılderili öğretisi şöyle der; “ALLAH’ım yarın savaş alanında karşılaşacağım düşmanım onurlu, cesur ve bilge olmasını nasip edin. Eğer yarın ki savaşın galibi ben olursam bundan gurur duyabileyim.” Eğer bir gün karşılıklı savaşımız olursa benim cephemdeki mücadelenin sizler için yabancı bir tanım olsada adil ve kaliteli bir şekilde olacağını bilmenizi isterim.

Aydın görünümlü terör destekçileri için yazdığım yazıyı baştan sona kadar okumanızı da sizlere önemle tavsiye ederim.Ben silahı olmayanları tehdit etmedim. Bir gün önce 5 aylık bir bebeğin kanıyla banyo yapanların ve onları destekleyenleri eğer ki bir gün DEVLETİMİZİ yıkmayı başarırlarsa başlarına gelecekleri kendilerine açık bir şekilde söyledim!!!