07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » O Restoran Mühürlendi
O Restoran Mühürlendi

O Restoran Mühürlendi

Sosyal medyada bir paylaşımla yayılan Beşiktaş’taki “Turgut Vidinli Restoran’da kadınlara dayak” iddiasına tepki çığ gibi büyüdü. Eksisozluk’te yazılan o iddiaya göre, eğlenmeye çıkan kadınlar gecenin sonunda 715 lira fazla gelen hesap sebebiyle Turgut Vidinli çalışanları tarafından alıkonulup, dövülmüşlerdi. Beşiktaş Belediyesi olayla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medyada büyük tepki çeken olayın internet sitelerinde haber olmasının ardından öğle saatlerinde ise Beşiktaş Belediyesi’nden açıklama geldi. Belediye Meclis Üyesi Sedef Çakmak, mekanın belirli bir süreliğine mühürlendiğini ifade etti. Olay yerine gelen zabıtalar, mekanın masalarını kaldırdılar. Çakmak açıklamasında, “Kadına yönelik şiddete müsamaha etmeyeceklerini” söyledi.

Turgut Vidinli’nin işletmecisi Metin Vidinli ise iddiaları kabul etmedi. “Kapıyı kapattılar, bizi dövdüler” gibi bir şey yok. Tek eksiğimiz içeride kamera olmaması. Yoksa görüntüleri herkese dağıtırdık. Biz Beşiktaş Karakolu’nu aradık. Polise gitmemişler, aramamışlar”