07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bu İlk Vukuatı Değil!
Bu İlk Vukuatı Değil!

Bu İlk Vukuatı Değil!

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde 1 çocuk annesi 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye parkta spor yaparken saldırdığı ileri sürülen şüpheli Mehmet T. yakalandı. Hem görgü tanıklarının, hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli’nin teşhis ettiği Mehmet T.’nin tarım ilaçları satan babasının işyerinde çalıştığı ve 6 ay önce de yine bir kadına saldırdığı ortaya çıktı. Emniyet ifadesinin ardından adliyeye çıkarılan saldırgan tutuklandı.

 

Turgutlu’da parkta spor yapan hamile Ebru Tireli’ye saldırıan zanlı için Manisa Emniyeti özel ekip kurmuştu. Görgü tanıklarının verdiği bilgileri tüm detaylarıyla değerlendiren polis saldırganın eşkalini ve kullandığı aracın plakasını belirledi. Tire ilçe merkezinde babasına ait tarım ilaçları satılan işyerinde çalışan Mehmet T., olayın faili olduğu iddiasıyla dün akşam saatlerinde yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Mehmet T. ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi, olay anında başka yerde bulunduğunu öne sürdü..Buna karşın araç plakasından ulaşılan Mehmet T.’yi hem görgü tanıkları hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli teşhis etti. Emniyetteki işlemleri süren Mehmet T., sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Bu ilk vukuatı değilmiş

Mehmet T.’nin gözaltına alınmasından sonra, oturduğu mahalle sakinleri onun hakkında açıklamalarda bulundu. Mahalle sakinleri, Mehmet T.’nin yaklaşık 6 ay önce yine aynı bölgede yürüyen bir kadına “Burada ne işin var. Çabuk evine git” diye bağırdığının konuşulduğunu, ancak bununla ilgili yasal işlem yapılıp yapılmadığını bilmediklerini söyledi. Polisin yaptığı ilk araştırmalarına göre, Mehmet T.’nin psikolojik olarak bir sorununun bulunmadığı, herhangi bir tedavi de görmediği de belirlendi.

Mahkemeye çıkarılan saldırgan tutuklandı

1 çocuk annesi, 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye yönelik saldırıdan dolayı gözaltına alınan ve adliyeye gönderilen Mehmet T., ifadesi alındıktan sonra tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevkedildi. Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, 1 çocuk annesi, 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye yönelik saldırıdan dolayı gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Mehmet T. tutuklandı