07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Hukukun Olmadığı Yerde Bu Oluyor

Hukukun Olmadığı Yerde Bu Oluyor

MHP ilçe Başkanı bonzai satıyor dediği adamı evire çevire dövdü bunu da “Devletimize polisimize yardımcı oluyoruz” diye açıkladı

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy  bonzai sattığını iddia ettiği kişiyi Karamürsel sahilinde yakalıyor. Orhan Kılınçsoy, kimliği öğrenilemeyen kişiyi çelme takarak düşürüyor. Sonra da dövüyor.   Çevredekiler müdahale edince de  “Bonzai satan kişiyi mi savunacaksınız?” diyor ve çevredekiler geri çekiliyor. Dayak yiyen kişi sürekli  “Vallahi yapmadım reisim, vallahi satmadım. Sattıysam Allah beni taş etsin” diyerek yalvarıyor.

Polisimize Yardımcı Oluyoruz

Orhan Kılınçsoy, Facibook’taki görüntülerle ilgili gazetecilerin sorusu üzerine, uyuşturucu ile herkesin mücadele etmesi gerektiğini belirterek, “Karamürsel’de gençlerin yüzde 25’i çakmak gazı soluyor. Uyuşturucu kullanım oranı 13 ile 16 yaş arasında. Gençliğin yüzde 30’u bonzai illetine düşmüş. 15 ile 20 ailenin, çocuklarının uyuşturucu kullanması nedeniyle dengeleri bozulmuş. Bu konu ile ilgili mücadeleye girdik. Devletimize polisimize yardımcı oluyoruz” dedi.

İşte kendini adalet yerine koyan MHP’li başkanın yaptıkları;