07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Biat Etmezsen Katil de Derler
Biat Etmezsen Katil de Derler

Biat Etmezsen Katil de Derler

2003’te ölen Hilmi Topaloğlu’nun oğlu 13 sene sonra konuştu: Babam, en büyük ihaneti Mahsun Kırmızıgül’den gördü. Üzüntüsünden beyninde tümör çıktı. Mahsun için ‘nankör’ derdi.

İşte 13 sene sonra, babasının katilini açıklayan Hilmi Topaloğlu’nun oğlu Volkan Topaloğlu’nun Sabah’a verdiği röportajdan başlıklar;

“Kırmızıgül’ün attığı twitleri görünce rahmetli babamı hatırladım” 

-Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, rahmetli babam Hilmi Topaloğlu’nun çok yakın arkadaşıydı. Fırsat buldukça bir araya gelir, istişarelerde bulunurlardı. Kırmızıgül’ün, Cumhurbaşkanımız’ın kurduğu yeni Türkiye ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile ilgili attığı tweet’ler içimi ürpertti. Bunları okuyunca; Kırmızıgül’ün rahmetli babama yaptığı ihanet aklıma geldi ve ülkemize karşı ihaneti de beni şaşırtmadı. O yüzden ilk kez Mahsun Kırmızıgül hakkında konuşmak istedim.

“Babam mhsun Kırmızıgül yüzünden öldü”

Dışarıdaki insanlar beni Hilmi Topaloğlu’nun oğlu olarak dahi tanımaz. Hep en geride, sessiz ve gizli kalmayı tercih ettim. Bugüne kadar duruşum bu yöndeydi. Rahmetli babam Hilmi Topaloğlu ile Mahsun Kırmızıgül’ün yaşadıklarını samimi bir şekilde ilk kez anlatacağım. Babamın beyninde tümör çıktığında ve ameliyat sürecinde Mahsun Kırmızıgül onu ziyaret etmedi. Etrafındaki kişilere babamın rahatsızlığı ile ilgili ‘Numara yapıyor’ diye yorumlarda bulunuyordu. Babamın hastalığı sekiz-dokuz ay sürdü ve Kırmızıgül hiçbir şekilde babamı aramadı, hastalığıyla ilgilenmedi. Hastalığı son aşamadayken, tepki görmemek için ziyarete geldi.
Babam o dönemde Mahsun Kırmızıgül’ü silmişti. Onun için hep ‘nankör’ diyordu. Herkese “Mahsun Kırmızıgül beni sattı, yalnız bıraktı” derdi. Onun tavırlarına çok içerledi. Babam, Mahsun onu yalnız bırakıp sattığı için o hastalığa yakalandı. Yaşadığı üzüntüler nedeniyle beyninde tümör çıktı.