07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bahçeli: Olağanüstü Kurultay Yok
Bahçeli: Olağanüstü Kurultay Yok

Bahçeli: Olağanüstü Kurultay Yok

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin MHP için verdiği “Olağanüstü kurultay toplansın” yönündeki kararın ardından Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk kez parti grubunda konuştu. Konuşmasında muhalifleri “paralel” ilan eden Bahçeli, “Olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır” dedi.

İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

“MHP’yi tanzim edemezler” 

-MHP ayak oyunlara ahlaksız tuzaklara hazırdır. Türkiye üzerinde hesapları olanların bizimle karşı karşıya gelmesi beklenmelidir. Türk varlığına kin ve nefret duyanların MHP’yle ters düşmesi olağandır. Biz Oranlarda değil gönüllerdeyiz, yüzdelerde değil yüzaklarındayız. Neymiş, paradigma değişmeli ve büyük kurultay toplanmalıymış. Sorumluluktan kaçan kim varsa aynı mevzide toplanmışlardır. Kimisi okyanus ötesine umut bağlamış kimisi bazı kalemşörlerle ağız birliği yapmıştır. Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşim benim için değerlidir. Anlamadığım ön plandaki çığırtkanlar MHP’yi etksizleştirmek isteyenlerdir. 40 fırın ekmek yeseler ağızlarıyla kuş tutsalar da MHP’yi tanzim edemeyecekler.

“Bize AKP’nin stepnesi diyenler şimdi hangi bahaneyi üretecekler?”

Bize AKP’nin stepnesi diyenler şimdi hangi bahaneyi üretecekler. Hangi mahkemenin lehimize karar vermesi için girişimlerde bulunulmuştur. Hukuka riayet ederiz, sıra Yargıtay safhası olacak. Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur.

“Bizim kurultay takvimimiz belli”

Olağan Büyük Kurultay takvimimiz belli. 18 Mart 2018’i bekleyelim. Okyanus ötesi kaçkınlarının paralel artıklarının sevinç çığlıklarını da ibretle izliyorum. Bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır. Bunlar iki yüzlü ve Türkiye’nin karşısındaki husumet kumkukasıdır.