07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Arda Turan Görgüsüzlüğü
Arda Turan Görgüsüzlüğü

Arda Turan Görgüsüzlüğü

Prestij ailesi gibi…Acun Ilıcalı, Arda Turan, Murat Boz, Burak Yılmaz, Atena Gökhan  aynı marka ve model milyonluk arabalarla önce Etiler’deki bir kebapçıda yemek yedi, ardından  Zorlu Center’da VİP sinema salonunu kapatıp Murat Boz’un başrolünde oynadığı “Dönerse Senindir” filmini izlediler. Arda Turan  Instagram hesabından ‘Murat Boz time; ‘Dönerse Senindir’. Salonu ben kapatmadım :)’ diye paylaştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Etiler’deki Kebapçı adlı mekanda yemek yiyen ekip, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Mekandan arka arkaya çıkan ekip, daha sonra Murat Boz’un yeni filmi ‘Dönerse Senindir’ filmini izlemek için Zorlu’ya gitti.

Arda Turan: Salonu ben kapattım

Ekip, kapattıkları VIP salonda filmi izledi. Arda Turan, daha sonra Instagram hesabından ‘Murat Boz time; ‘Dönerse Senindir’. Salonu ben kapatmadım :)’ diye ilginç bir paylaşım yaptı.

5865e87c18c7731920ea04ca

Aynı marka ve model milyonluk araçlarla geldiler

Mekana aynı marka araçlarla giden dört arkadaş, kapı önünü adeta galeriye çevirdi. Arda Turan, Murat Boz, Acun Ilıcalı ve Burak Yılmaz, 850 bin TL’lik Audi RS6 marka araçları ile şov yaptı.

5865e8a218c7731920ea04d7