07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » AKP’nin Kaymakamı

AKP’nin Kaymakamı

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Arat, sosyal medyada paylaşılan bir haberin altına yaptığı yorumda Cumhuriyet Halk Partisi’ni hedef aldı. Kaymakam Arat CHP’yi  “ihanetle” suçladı.

11083640_10153186052939419_3215484829157549633_n

Kaymakam Arat, Facebook’ta paylaşılan Yenik Akit’in “PKK propagandası yapan Deniz Naki’ye CHP destek oldu!” başlıklı haberinin altına, “konu ihanet ise hiçbir fırsatı kaçırmazlar” ifadelerini yazdı.

Untitled-1

Kaymakam’ın tek vukuatı bu değil

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Arat, daha önce de Facebook hesabından çok sayıda gazeteci, siyasetçi ve sanatçıyı hedef gösteren küfürlü paylaşımlarda bulunmuş, Birgün gazetesi de o paylaşımları haber yapmıştı.

Birgün’ün “Küfürbaz kaymakam” başlığıyla yayınladığı haberden bir bölüm şöyle:

“İstanbul Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Arat’ın Facebook hesabından çok sayıda gazeteciyi, siyasetçi ve sanatçıyı hedef gösteren küfürlü paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı. Arat paylaşımlarında sanatçılar Beren Saat, Hülya Avşar, Yılmaz Erdoğan ile HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve gazeteci Can Dündar gibi pek çok ismi açıkça hedef gösteriyor.
Tayyip Erdoğan’a olan “sevgisini” gizleme gereği duymayan Arat, “Başbakan sevenler r.t.e.” hesabının Demirtaş’ın ABD Ulusal Ermeni Komitesi yetkilileriyle birlikte bir harita önünde çektirdiği fotoğrafını küfürlerle birlikte paylaşıyor. Fotoğrafın altına yazılan yorumda “Alçak şerefsiz, o pozu verip hangi yüzle bu ülkeye geri dönüp kürsüde yemin ediyorsun. O haritaları en zayıf zamanlarımızda dahi kıvırıp gereğini yaptık. Şimdi heveslenme onlara ne olduysa sana da olur” ifadeleri yer alıyor.

Avşar ve Erdoğan işaretlenmiş

Bir başka paylaşımda ise “Asenalar ve Bozkurtlar”ın paylaşımlarını paylaşan Arat, sanatçılar Hülya Avşar ile Yılmaz Erdoğan’ın üzerine çarpı işareti çizerek, “Kaşarı ve şahsiyetsizi televizyonlarımızda görmek istemiyoruz” diyor.

Beren Saat’e küfür

Kaymakam Arat, Türk Polisi Aşktır’ın sanatçı Beren Saat’in oy kullanırken çekilen ve üzerine büyük harflerle “şerefsiz” yazılı fotoğrafını da altındaki hakaretler ve küfürlerle birlikte paylaşıyor.”