07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » O “Adam”dan Tokat Gibi Açıklama
O “Adam”dan Tokat Gibi Açıklama

O “Adam”dan Tokat Gibi Açıklama

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırının ardından, hastane önünde yakınını ararken “Yerin dibine batsın iktidarınız da, paranız da, başkanlığınız da. Hiçbiri o genç kızın hayatı etmez” diyen adam konuştu. Yandaş medyanın hedefindeki  C.D. “iktidara laf etmesini eleştirenler için “Bu olayı engellemesi gereken onlar değil mi? Ne yapsaydım? Mahalle bakkalını mı kınasaydım” diye tepki gösterdi.

Sözcü’nün haberine göre; olay gecesi evinde maç izlerken ortak arkadaşlarının arayıp “Destina’yı arıyoruz” demeleri üzerine hastaneye onların yanına gittiğini anlatan C.D. hastane önünde kendisine uzatılan mikrofona olayın sıcaklığıyla duygularını aktardığını şöyle anlattı; “Dün gece ‘yerin dibine batsın’ diye haykıran bendim. Öyle düşündüren nedir, niyedir bilmem ama herkesin ‘kesin doğuludur’ dediğinin aksine Trabzonluyum. Herkesin ‘dinsiz bu’ dediğine rağmen beş vakit namaz kılmasam da cuma namazını kaçırmayan, oruç tutan bir insanım. Arada iki kadeh içen de birisiyim. Yani ortalama bir Anadolu insanıyım”

C.D. kendisini “Ben sadece bir emekli maaşı olduğu için en büyük kardeşi ODTÜ’yü bırakmak zorunda kaldığı diğer üç kardeşin üniversite bitirdiği yoklukla büyümüş evine ekmek götürmeye çalışan bir ailenin ferdiyim. Üniversiteyi harç para için okuyarak tamamlayabildim” diye tanıttı.

“Dininiz Yerin Dibine Batsın…”

Yandaş medyanın büyük puntolarla verdiği “dininiz de yerin dibine batsın” sözünü İslam adına terör estiren IŞİD gibi örgütler için sarf ettiğini belirten C.D. “Bana göre ‘gerçek Müslüman camiye gidip dünya ve ahiret için iyilik yapmaya çalışan yaşlı amca, evinde iki büklüm namazını kılıp iyilik için dua eden teyzedir’ Müslümanlar camiden çıkıp bomba patlatıp insan öldürmezler, çarpıtmak kolay ama kastettiğim budur” diye konuştu.