07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ve AKP Ensar İçin Göğsünü Siper Eder
Ve AKP Ensar İçin Göğsünü Siper Eder

Ve AKP Ensar İçin Göğsünü Siper Eder

Ensar Vakfı’na ait Karaman’daki ev ve yurtlarda 10’u kesinleşmiş 45 çocuğa tecavüz iddialarına Türkiye’nin farklı yerlerinden tepkiler sürüyor. Muğla Marmaris’te Ensar Vakfı’nın okullardaki faaliyetlerinin önlenmesi için imza toplayan sivil toplum örgülerinin 3 yöneticisi gözaltına alınmıştı… Bugün ise AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk bir açıklama yaparak Ensar Vakfı’na destek verdi. Öztürk, “Biz inadına Ensar Vakfı’na destek olmaya devam edeceğiz” dedi…

 

AKP  Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, bugün Ensar Vakfı Marmaris şube binası önünde basın açıklaması yaptı.

İşte o açıklamadan satırbaşları;

“13 yaşındaki kızımı oraya gönderiyorum”

-Biz bugün buraya Ensar Vakfı’na destek olmaya geldik. Hiçbir çekincemiz yok. Sonuç olarak bu vakıf diğerleri gibi bir sivil toplum kuruluşudur ve başarılı işler yapmaktadır. Bir hazımsızlık var, bunun da farkındayım. Biz inadına Ensar Vakfı’na destek olmaya devam edeceğiz. Şahıslarla ilgili bir problem varsa savcılık orada, dileyen başvurabilir ama bu Vakıf yıllardır hizmet veriyor. Kimse çocuklarını buraya zorla göndermiyor. Benim de 13 yaşında bir kızım var ve gönderiyorum. Çocuklarımızın buralarda dini eğitim almalarına biz destek vereceğiz.

Ahlaksızlığı Şehitler Üzerinden Kapatmaya Çalıştı

– Ülke bu kadar sıkıntı içerisindeyken PKK ve teröristler ile ilgili tek bir eylem yapmıyorlar. 4 aydır asker ve polisimiz teröristlere karşı mücadele veriyor. Bunun için bir imza toplandığını ben daha görmedim. Bunu da milletin vicdanına bırakıyorum. Eğer yürekleri yetiyorsa dün Ensar için imza toplayanlar çıksın PKK’ya karşı imza toplasın, biz de destek verelim, yanlarında olalım.