07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Damat Baklayı Ağzından Çıkardı
Damat Baklayı Ağzından Çıkardı

Damat Baklayı Ağzından Çıkardı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Of ilçesinde düzenlenen AK Parti Şubat ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşma yaptı. Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak Suriye’de olanların iç yüzünü de söyledi. Albayrak’a göre Türkiye “Bugün Türkiye bir var olma mücadelesi veriyor, gelecek mücadelesi veriyor. Sadece bu ülkenin, bu bölgenin değil, milletin değil, bu ümmetin de bağımsızlık mücadelesini veriyor”

“Ümmetin de bağımsızlık mücadelesini veriyoruz”

Bakan Albayrak şunları söyledi:

-Bugün Türkiye bir var olma mücadelesi veriyor, gelecek mücadelesi veriyor. Sadece bu ülkenin, bu bölgenin değil, milletin değil, bu ümmetin de bağımsızlık mücadelesini veriyor. Böyle bir mücadeleyi veriyorsa bu mücadelede teşkilatımızın en tepesinden en aşağısındaki arkadaşa kadar hepimizin, bir Ulubatlı Hasan edasıyla bu davayı, bu sorumluluğu, ufku ve vizyonu yüklendiğimizi düşünüyorum.

-Bu sebeple ümmet, millet olma bilincinden hareketle tüm Türkiye’yi, bölgeyi kuşatacak bir vebali omuzlarımızda taşıyoruz.

-Bu şuuru kaybetmeyin. Nasıl İstiklal Savaşı’nda olduğu gibi bugün de çok ama çok daha fazla çalışıp bir mücadele ortaya koymamız lazım