07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Düğmeli Cübbeye AKP Torpili
Düğmeli Cübbeye AKP Torpili

Düğmeli Cübbeye AKP Torpili

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte çay toplayan, düğmesiz olan cüppesinin önünü iliklemeye çalışan, kızı Gonca Hatinoğlu da jet atamayla Yargıtay’a hakim yapılan Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ün dünürü de, AKP’den Milletvekili adayı oldu.

Düğmeli Cübbeye AKP Torpili

Zerrin Güngör’ün damadının annesi eczacı Zemzem Açanal, Şanlıurfa listesinde 4. sıraya konuldu. Açanal, Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’e yaptığı açıklamada ‘’Hak ettiğim için listedeyim. AKP Şanlıurfa Kadın Kolları kurucusu ve gönülden bağlı neferiyim. Cumhurbaşkanım takdir etti ve beni listeye aldı” dedi ve şunları söyledi:

“2003’ten beri partinin içindeyim. Belediye Başkan vekilliği yaptım. Şanlıurfa Ak Parti Kadın Kolları kurucusuyum. Partimin her zaman emrinde çalıştım. Hiçbir zaman gönül bağımı kesmedim. Adaylığımın torpille alakası yok. Ben hak etmemiş miyim yani? Hiçbir geçmişim olmasa, mücadelem olmasa, Zerrin Hanım baskısıyla girmiş olsaydım, o zaman dedikleri doğru çıkardı. Ben her zaman partimin içindeyim. Bu dönem de Cumhurbaşkanım layık gördü. Aksini düşünmek doğru değildir.”

Zerrin Güngör’ün kızı Gözde ile Zemzem Açanal’ın oğlu Hazım, 1 Temmuz 2017’de dünyaevine girmiş, nikah şahitleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ile Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit olmuştu.