07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Akşener Paylaştığı Başakşehir Tweeti Etkileşim Rekoru Kırdı
Akşener Paylaştığı Başakşehir Tweeti Etkileşim Rekoru Kırdı

Akşener Paylaştığı Başakşehir Tweeti Etkileşim Rekoru Kırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Galatasaray’ın Medipol Başakşehir’i sahasında 2-0 yendiği maça ilişkin olarak, “Galatasaray 2 – 0 Recep Tayyip Erdoğan” yorumunda bulundu.

Akşener Paylaştığı Başakşehir Tweeti Etkileşim Rekoru Kırdı

Akşener, Twitter’dan şu mesajı paylaştı:

“Çok sayıda mesajdan, Sn. Erdoğan’ın AKP’li gençlere GS karşısında açıkça Başakşehir yanında yer almalarını isteyen çağrısının sporseverleri çok üzdüğünü gördüm. Bırakın gençler istediği takımı tutsun, bırakın futbol sahada oynansın ve futbol kulüplerinin renkleri kirlenmesin.”

Akşener daha sonra da “Galatasaray 2 – 0 Recep Tayyip Erdoğan” tweetini paylaştı. Akşenerin attığ bu tweet sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı.

Galatasaray-Başakşehir maçında tribünler ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganı ile inledi

Maç boyunca takımına desteğini eksik etmeyen Galatasaraylı taraftarların sık sık “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları atması da dikkat çekti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın daha önce “Tribünleri Başakşehir’in gençliğinin doldurması lazım. Gençler buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz, tribünlerin dolması lazım” dediği karşılaşma Galatasaray’ın 2-0’lık üstünlüğüyle son bulurken maça Galatasaray taraftarları damga vurdu. Maç boyunca takımına desteğini eksik etmeyen Galatasaraylı taraftarların sık sık “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları atması dikkat çekti. Erdoğan’ın Galatasaray-Başakşehir maçı için “Başakşehirli taraftarların tribünlerin dolması lazım” sözleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti.