07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Sizi Bu Türkiye’de Öldürürler”

“Sizi Bu Türkiye’de Öldürürler”

Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, yandaş Kanal A’da katıldığı Haber Merkezi programında canlı yayında Alevi derneklerini açıça tehdit etti: Aklınızı başınıza toplayın, sizi Türkiye’de öldürüler!

“Saldırı Alevilere” söylemi ile çatışma, iç savaş çığırtkanlığı yaptılar ‘KJ’sinin yer aldığı programda Reina saldırısının ardından gündeme ilişkin konuşan Özdemir Özdemir’in skandal sözleri şöyle;

“Buradan Alevi STK’lara seslenmek istiyorum. Akıllarını başlarına alsınlar. Bunlar bu devletin paralarıyla kurduruldu. Örtülü ödeneklerden para aldılar. Gücün yanında olmayacaksın, devletin yanında olacaksın. O yalıda oturan Alevi vakıf başkanlarına sesleniyorum. O yalıları başınıza yıkarlar, orada oturamazsınız. O paralarınızı elinizden alırlar, sizi bu Türkiye’de öldürürler”

İşte o anlar;

Özdemir Özdemir sözlerinin  sosyal medyada büyük tepki çekmesi üzerine Twitter’daki hesabından bir açıklama yaptı. Özdemir, “Kanal A televizyonunda, ‘iç savaş çıkarsa önce Alevi STK başkanları öldürülür diye kullandığım cümleden dolayı özür dilerim” ifadelerini kullandı.