07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Seksist ve 15 Temmuz Soslu Kebapçı Baskını Açıklaması
Seksist ve 15 Temmuz  Soslu Kebapçı Baskını Açıklaması

Seksist ve 15 Temmuz Soslu Kebapçı Baskını Açıklaması

Fatih Terim, geçtiğimiz Cuma gecesi Alaçatı’da bir kebapçıya giderek, damadı ve korumaları ile bir kavgaya karışmış, kavgada Terim’in burnunun kırıldığı iddiası gündeme gelmişti…Terim bugün o olayla ilgili bir basın toplantısı düzenledi .Terim, edepsiz bir teklif aldığını belirterek buna icabet ettiğini söyledi.

İşte Fatih Terim’in basın toplantısından satır başları:

“15 Temmuz şehitlerine saygımdan konuşmadım”

“Gerek sosyal medya gerekse gazeteler çok şey yazıp çiziyor. Açıkcası neden hemen konuşmadım. 15-16 Temmuz hepimiz için çok önemli. Şehitlerimize gazilerimize olan saygım sevgim nedeniyle böyle bir günde onların önüne geçmeyi böyle bir hakkım olmadığını düşündüm. Genelde ben bu tarz olaylarda sonradan konuşurum ya da hiç konuşmam. Aşağı yukarı yarım asıra dayanan bir futbolun içindeki insan için beni rahatlıkla tanıyan en genciniz de en yaşlınız da ben her zaman size doğruları söyledim. Hiçbir zaman bu yolumdan şaşmadım. Bugün de benden doğruları duyacaksınız.Arkadaşlar inanın bu konuda en hassaslardan biri benim. Yine konuşmayacaktım ama artık konuşma zamanı geldiği için bükülmeden, eğilmeden konuşuyorum. Terim ailesinin babası benim. Her baba ailesini korur.”

“Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife gittim icabet ettim”

“Ahmet’in ablasına yapılan bir hakaret var, tehdit var, taciz var. Bir kadına. Benim bunlardan haberim yok. Kendi kendilerine halletmeye çalışıyorlar. Birkaç aydır da devam ediyormuş Akşam yemeğine oturacağız. Ben malum yerimi aldım. Böyle bir konu geçince dedim ya ben aradım şimdi. Tanıdığımı sandığım bu zatı aradım. Kendisine bu olayı sordum. Esasında ben kendim de sordum etrafında birileri var diye. Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife gittim icabet ettim. Gereğini yaptım, işim bitince de oradan ayrıldım. Tüm mevzu budur.”

“Erkeklerle halledilmesi gereken konular ne zamandan beri kadınlarla hallediliyor?”

“Görüntüleri zaten gördünüz. Orada bir kadın var ve siz böyle saldırıyorsunuz. Erkeklerle halledilmesi gereken konular ne zamandan beri kadınlarla hallediliyor? İnsanın coğrafya bilgisi olmaz mı ya? Çeşme’ye uçak var mı ya? Ben geliyorum dedim mi gelirim. Niye ailem var işin ucunda. O kadına yapılan bir haksızlık vardı. Yapılanlara kayıtsız kalamazdım. Çitten atladı diyorlar. Hangi çitten, zaten mekanı bilmiyorum. Korumalar… Basındaki bazı köşe yazarlarına diyorum. Doğruyu bulmak soru sormak o kadar basit ki. Yüzlerce insan vardı, sorun ne oldu. Memnun musun? Hayır hiç memnun değilim. Adımın böyle biriyle anılmasından hiç memnun değilim. Ama hayat bazen insanı bunlarla karşılaştırıyor.”

 “Fevkalade rahatsızım”

“Ben tehdit için telefon açmadım, tanıdığım için açtım ama tanımamışım zaten. Böyle bir durumun içinde olduğum için çok üzgünüm. Ben de istemezdim olsun. Fevkalade rahatsızım. Ailem için hiçbir zaman başka bir şey düşünmedim zaten. Size bir söz daha veriyorum. Provakasyonlara bundan sonra daha dikkatli yaklaşmam gerektiğini tecrübe etti. Çok üzgünüm. Bir aile babası olarak çok üzgünüm. Fatih Terim olarak çok üzgünüm. Futbol Direktörü olduğum için çok üzgünüm. Maalesef bu durum oldu. Ben her zaman ailemi sevdiklerimi korudum korumaya da devam edeceğim.”