07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Futbolda AKP Ablukası
Futbolda AKP Ablukası

Futbolda AKP Ablukası

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye’de katıldığı partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında konuk olduğu Bursaspor’a 2-1 yenilen Gaziantepspor‘u el birliğiyle küme düşürmek isteyenlerden hesap soracaklarını söyledi.

Tayyar, hakem ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eleştirirken, şunları söyledi:

“Gaziantepspor’un bir maçı vardı Bursa’yla. Gaziantepspor’u resmen doğradılar. Bir ofsayttan bir de haksız bir penaltıyla. Futbol Federasyonu’ndaki o namussuz çeteye de hesap soracağımızı bilmenizi istiyorum. Gaziantepspor’u küme düşürmek için el birliği yapan şerefsizlerden hesap soracağız. Buna alet olan hakemden de hesap soracağız. Ya bu kadar adilik, bu kadar namussuz olmaz. Bir büyük şehrin, kentin takımıyla bu kadar oynanmaz. Bunun hesabını soracağız.”

Fenerbahçe Kayseri maçından sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de hakemi tehdit etmişti. Özhaseki “Hakem hataları ile ilgili de bir penaltı kesin gibi. Seyirci olarak biz 100 metreden görüyoruz da, hakem neden içeride göremiyor çok merak ediyorum. Televizyonda defalarca baktık, görünüyor. Herhalde bu hakemin Alanyaspor maçında da bize karşı gayet iyilikleri varmış. Unutmayacağız, bunu da bir kenara yazıyoruz. O arkadaş da yaptığı kötülüklerin karşılığını bir gün görecektir mutlaka, kimsenin yanına kalmayacaktır” demişti..

Şamil Tayyar twitter’dan da hakemlere yönelik tehditlerini sürdürdü..İşte o paylaşımları;