07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Fenerbahçe’de Yarım Kalan İşlerim Var”
“Fenerbahçe’de Yarım Kalan İşlerim Var”

“Fenerbahçe’de Yarım Kalan İşlerim Var”

Konyaspor’a tarihinde ilk kez Türkiye Kupası sevinci yaşatan Aykut Kocaman, Terim’in Konyaspor’dan Milli Takım’a oyuncu almamasıyla ilgili soruya, “Kötü bir niyeti yoktur diye düşünüyorum. Çünkü ben hiçbir şeyi kötü niyetle yapmam.” diyerek yanıt verdi.Fenerbehçe’ye transferi sorusuna ise; “Fenerbahçe’de yarım kalan işlerim ver” yanıtını verdi.

“Fenerbahçe’de Yarım Kalan İşlerim Var”

Hürriyet gazetesinden Ahmet Ercanlar’a konuşan, Aykut Kocaman Atiker Konyaspor’dan ayrılacağını açıklayarak, “Fenerbahçe’de yarım kalan işlerim var. Olanları halletmeye geliyorum.” ddedi.

Fenerbahçe’ye döneceğini resmen açıklayan Aykut Kocaman’ın, röportajda Fatih Terim’e ilişkin sözleri de dikkat çekti. Kocaman, Terim’in Konyaspor’dan Milli Takım’a oyuncu almamasıyla ilgili soruya, “Kötü bir niyeti yoktur diye düşünüyorum. Çünkü ben hiçbir şeyi kötü niyetle yapmam.” diyerek yanıt verdi.

“Kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum”

“Fatih Terim, milli takım teknik direktörü. Biraz iyimser gözle bakayım… Hayata nasıl bakıyorsam oradaki insanlara da öyle bakıyorum. Kötü bir niyeti yoktur diye düşünüyorum. Çünkü ben hiçbir şeyi kötü niyetle yapmam. Geçen yıl ikinci devrede 40 puan topladık. Bu yıl kupaya odaklandık. Belki takım oyunu oynadığımız için almıyordur. ‘Konyaspor bireysel değil takım oyuncularından kurulu’ diyordur.”