07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Erdoğan Camide Rahatsızlandı!
Erdoğan Camide Rahatsızlandı!

Erdoğan Camide Rahatsızlandı!

Bayram namazı için Ataşehir Mimar Sinan Camii’ne giden AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan namaz sırasında kısa süreli rahatsızlık geçirdiği…Görgü tanıkları sedya ile dışarı çıkarıldığını söyledi. Erdoğan’ın şu anda durumunun iyi olduğu açıklandı.

Erdoğan Camide Rahatsızlandı

Bayram namazı için Ataşehir Mimar Sinan Camii’ne giden AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın kısa süreli rahatsızlık geçirdiği ve şu anda durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erdoğan’ın bayram namazını kıldığı camiden çıkan vatandaşlar, “Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenalaştı. Sonra yavaşça yere yattı. . Herkes ayağı kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar. 5-10 dakika orada tedavi gördü” dediler.

Rahatsızlık sonrası Erdoğan’dan açıklama: Şu anda iyiyim

İşte Erdoğan’In namaz sonrası yaptığı açıklama;

“Şimdi değerli arkadaşlar. Öncelikle Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Bütün halkımın Ramazan bayramını tebrik ediyorum. İslam dünyasının birliğine, beraberliğine, barışına vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamd olsun kısa sürede toparlandık. Şu an iyi bir konumdayım ve programımıza saat 3’te Haliç Kongre merkezinde parti tabanımızla yapacağımız bayramlaşma töreninde devam edeceğiz. Birliğimiz, beraberliğimiz bizim için çok önemli. İnşallah dünya barışı için, İslam dünyasının dini bayram olarak çok önemsediği bayramımız bir milat olacaktır. Zira tüm İslam dünyasında adeta bir parçalanma, bir bölünme havası estirmek isteyenler var. Temenni ediyorum ki bunlar Ramazan bayramı ile çok farklı bir uyanışa vesile olacaktır.”