07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Allah Bizi ve Sizi Bu Pislikten Korusun”
“Allah Bizi ve Sizi Bu Pislikten Korusun”

“Allah Bizi ve Sizi Bu Pislikten Korusun”

Kadir Mısırlıoğlu‘nun Tayyip Erdoğan’ın ilk gözaltına alındığı eylemle ilgili yaptığı açıklama o eyleme önderlik eden Felsefe hocası araştırmacı yazar Edip Yüksel’i çok kızdırdı.

Kadir Mısırlıoğlu ” İrancılar eylem yapmıştı. tutuklandılar. Aralarında Tayyip Bey’de var. Ben öğrendim savcıya gittim. Bunları serbest bırak da şimdi Amerika’da yaşıyor. Sadrettin Hoca’nın münkir kafir olmuş oğlu var.Dedim ki onu içeride tut. diğerlerini bırak. Bu işleri tertipleyen o. Bunlar bilmeden katılıyorlar.” dedi.

Edip Yüksel, Kadir Mısırlıoğlu’nun  sözlerine yanıt verdi. Önce Erdoğan’ın tutuklandığı eylemi anlattı.

“Evet, Tayyip bir protesto yürüyüşünde bana takılınca hayatında ilk kez tutuklanmıştı ama o zamanlar aile dostu sandığım Çakma Osmanlının bana ihanet ettiğini bilmiyordum. Soner Yalçın’ın Kayıp Sicil: Erdoğan’ın Çalınan Dosyası adlı kitabında kardeşimin öldürülmesiyle ilgili anlattıkları ve yaptığı spekülasyonları için ilk kez “ACABA?” diyorum. Bu adam demek ta o zamanlar şeytanmış. Kardeşim öldürüldü. Ben 4 yıl ceza evinde işkence çektim. Ama bu adam ve arkadaşları kaç gün yattılar?.. ”

Sonra da çok ağır sözler söyledi.

“Vay Utanmaz Vay…Bu hain bu çakma Osmanlı torunu, Osmanlı torunu diyorum ama Osmanlı padişahları bunu adam yerine koymazlardı. Af buyurun atlarının pisliği kadar değer vermezlerdi. Buna kesin kellesini derlerdi. Bu zavallı işte. Bu cahil Marks kitabını cinlerden yardım aldı yazdı diyor. Müşriklerle aynı kafaya sahip. Ama bunu adam yerine koyanlar var. Allah bizi ve sizi bu pislikten korusun.”

işte o ağır sözler ve iddialar

Metin Yüksel Nasıl Öldürüldü?

Metin Yüksel’in ölümünde ABD’nin parmağı olduğu iddiaları yazılmıştı. Gazeteci Mustafa Hoş’un yazdığı Bigboss kitabında ise Edip Yüksel’in kardeşi Metin Yüksel’in ölümü şöyle anlatılıyor;
“Tayyip Erdoğan’ın Milli Türk Talebe Birliği(MTTB), Milli Selamet Partisi Gençlik Kolları dönemindeki çalışmaları efsane gibi anlatılır. Oysa o yıllarda daha çok ön planda olan bir isim vardı. O isim de Akıncılar Başkanı Metin Yüksel’di. 1958 doğumlu Metin Yüksel 18 yaşında olmasına rağmen Akıncılar arasında çok ünlenmiş bir isimdi. Tayyip Erdoğan’la da yolları kesişmişti. Metin Yüksel 23 Şubat 1979 yılında Fatih Cami’nde Cuma namazı çıkışında ülkücü bir grup tarafından vurularak hayatını kaybetti. Metin Yüksel’in öldürülmesine adı karışan ülkücüler Ali Bilir, Mithat Gören ve İhsan Barutçu’ydu. İhsan Barutçu en son MHP seks kaseti skandalında gündeme gelmişti. Yakın tarihin en önemli cinayetlerinden biri olan Metin Yüksel’in öldürülmesinde hala birçok sis perdesi var. Milli Görüş Ülkücü çatışmasının en kanlı dönemi bugün bile esrarını koruyor. Cinayet sebebi olarak Fatih bölgesinde etkinlik kurma kavgası dense de derinlerde çok daha başka iddialar şüpheler var. Milli Görüş içinde Şia ve Vahabi kavgasının olduğu bir dönemde öldürüldü Metin Yüksel.”