07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » AKP Medyası Nihat Doğan’ın Üzerini Çizdi
AKP Medyası Nihat Doğan’ın Üzerini Çizdi

AKP Medyası Nihat Doğan’ın Üzerini Çizdi

Nihat Doğan geçen hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlunun sahibi olduğu Beyaz TV‘de katıldığı bir televizyon programında, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye şık kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirmiş ve ağır hakaretler etmişti. Kendisine tepki gösteren Adalet Bakanlığı müsteşarı ve eski adalet bakanı Kenan İpek‘e de “”Sen kimsin lan, kim tanır seni?”” demiş ardından da özür dilemişti. Şimdi Nihat Doğan hükümete yakın Milat gazetesinin de hedefinde.Gazetenin  Yazı İşleri Müdürü Erdal Şimşek Nihat Doğan’ın FETÖ’cülerle yakın ilişki içerisinde olduğunu ileri sürdü.

Nihat Doğan’ın, “Sen kimsin lan, kim tanır seni?” ifadeleri Ankara kulislerinde geniş yankı bulurken, büyük rahatsızlık yarattı.

“FETÖ’nün magazin imamı”

Hükümete yakın Milat gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erdal Şimşek ise, Nihat Doğan’ın bu sözlerinin yine kendisi gibi eğlence dünyasının tanından isimlerinden Atilla Taş’ı hatırlattığını iddia etti. Milat’ta yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

“’Hacaletimi anlatamam’ ve ‘Yanan bir mum gibi mum tahtaya dayandım’ gibi, Fethullah Gülen’e özgü olan kelimeler ve ifadeler kullanan Doğan’ın “FETÖ’nün magazin imamı” olduğu öne sürüldü. Kendisini sosyal medyada “Atatürkçü” olarak kamufle eden Atilla Taş uzun süre FETÖ propagandası yapmıştı. Atilla Taş bu çerçevede gerçekleştirilen FETÖ soruşturmasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Nihat Doğan’ın da benzer şekilde, FETÖ lehine pekçok mesaj verdiği ortaya çıktı.”

noname nih