07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » O Müsteşar “Sen Kimsin Lan!”ı Yiyecek mi?

O Müsteşar “Sen Kimsin Lan!”ı Yiyecek mi?

Gardiyanlara ‘alçak’ dediği için kendisine sert tepki gösteren Adalet Bakanı Müsteşarı Kenan İpek’e “Sen kimsin lan” diyen Nihat Doğan, akşam yayınladığı mektupla defalarca özür diledi. Şimdi Bakanlık müsteşarı Kenan İpek‘in bu “sen kimsin lan!” hakaretlerini yiyip yemeyeceği merak konusu..

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in kanalı Beyaz TV’de yayınlanan programdaki sözleri için  şarkıcı Nihat Doğan’a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek sert tepki göstermişti. İpek, “Şarkıcı olduğu söylenen” ifadesini kullandığı açıklamasında Nihat Doğan hakkında dava açılacağını belirtmişti.

“Sen kimsin lan!”

Doğan, İpek’in açıklaması üzerine dün tekrar televizyona çıkarak, “Sen kimsin lan, beni iyi dinle lan, haddini bil lan” sözlerini kullandı. Beyaz TV, canlı yayınlanan programda Nihat Doğan’ın ‘lan’ ifadelerini biplese de ekran başındakiler bu ifadeleri çok net bir şekilde duydu.

İşte Nihat Doğan’In Adalet Bakanlığı müsteşarı Kenan İpek’e “sen kimsin lan!” dediği o yayın kaydı;

Önce “sen kimsi lan!”dedi, sonra özür dilemelere doyamadı

Nihat Doğan, hakaret içeren konuşmasından sonra sosyal medya hesabından ise defalarca özür dilediği bir açıklama yayınladı. Doğan, “Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız twiti anlamadan yorumladım” dedi.

Doğan’ın özür mektubu şöyle:

screenshot_1

Tartışma Gökçek’e de sıçrayabilir

untitled-1

Nihat Doğan’ın özrü karşısında Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’in “senkimsin lan!” hakaretini yiyip yemeyeceği merak konusu. Ancak Beyaz tv’nin programda kullandığı başlık da kanalı zor duruma sokacak nitelikte… Program sırasında Bakanlık müsteşarı Kenan İpek’in Nihat Doğan’a yazdığı eleştiri için “Bakanlıktan Nihat Doğan’a Adaletsiz Yorum” ifadeleri kullanıldı…