07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Zorba Yobazın Yalanı Ortaya Çıktı
Zorba Yobazın Yalanı Ortaya Çıktı

Zorba Yobazın Yalanı Ortaya Çıktı

İstanbul Fatih’te, Ramazan ayında  sigara içtiği gerekçesiyle Ufuk Tekel tarafından yumruklanan Gökay Çetin olay günü ne yaşandığını anlattı.

Aldığı darbeyle beyin kanaması geçiren Gökay Çetin  9 gün Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördü. Raporlu olduğu için hâlâ işine gidemeyen Gökay Çetin Hürriyet’ten Fırat Alkaç’a konuştu.

“‘İnsanlar oruçlu sigara içme ‘ dedi ve vurdu'”

“Burnumda hasar olduğu için rahat konuşamıyorum. Rahatsızlıklarım devam ediyor. Ufuk Tekel bana hiçbir uyarıda bulunmadı. Bana ‘İnsanlar oruçlu, sigara içme’ diye bir cümle kullanmadı. Ben ona küfür etmedim. Söylediği gibi ‘Sana ne a..k..’ gibi bir kelime kullanmadım. Söyledikleri yalan. Durup dururken gelip bana vurdu. Ondan şikâyetçiyim.” dedi

Adli Kontrol Şartıyla Serbest

İstanbul 4. Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilen Ufuk Tekel’in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Mahkeme kararında “Delillerin büyük oranda toplanmış olması, şüphelinin samimi beyanı ve olaydan sonraki davranışı nazara alındığında müştekiyi hastaneye getirmesi dikkate alındığında şüphelinin bu aşamada tutuklanmasının ağır bir tedbir olacağı” vurgulandı.

Çay Ocağını Yeniden Açtı

26 Haziran’da yaşanan olayda ölümüne yumruklayan Ufuk Tekel uzun süre ortalıktan kaybolduktan sonra dün Fatih Çarşamba’da işlettiği çay ocağını tekrar açtı.