07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Zeka Eleştirisi Yapana Bak !
Zeka Eleştirisi Yapana Bak !

Zeka Eleştirisi Yapana Bak !

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Erdoğan’a destek vereceğim derken rezil oldu…Twitter hesabından paylaştığı “Lozan’da kaybedilen adalar”a ait olduğunu iddia ettiği haritanın feribot seferlerini gösterdiği ortaya çıktı. Haritada zaten Yunanistan’a ait olan diğer adalar da vardı.

Saray’da muhtarlara yaptığı  konuşmasında Lozan Anlaşmasını hedef alan Tayyip Erdoğan “1920’de bize Sevr-i gösterdiler. 1923’te bizi Lozan’a razı ettiler. Birileri de bize Lozan’ı zafer diye yutturmaya çalıştı.” demişti.

Durumdan vazife çıkardı, rezil oldu

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Twitter’dan bir harita paylaşan Melih Gökçek, “Zeka küpü Lozan’cılar. Bak burnumuzun dibindeki bu lacivert renkli adaları Lozan’da Yunanistan’a verdik. Utanmadan lozan’a zafer diyorsunuz.” diye yazdı.

20161002182929_untitled-1211

Harita turizm şirketinin feribot seferlerini gösteriyor

Gökçek’in paylaştığı haritada Lozan’la hiç ilgisi olmayan adalar, hatta Lozan’dan önce zaten Yunanistan’a ait olan adalar da seçiliydi. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. Odatv’nin haberine göre, Gökçek’in paylaştığı haritanın, bir turizm şirketinin feribot seferlerini gösteren harita olduğu ortaya çıktı.