07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yıllıkta İsmi Var, Hatırlayan Yok
Yıllıkta İsmi Var, Hatırlayan Yok

Yıllıkta İsmi Var, Hatırlayan Yok

Tayyip Erdoğan ile ilgili diploma tartışmaları sürerken, Erdoğan’ın mezun olduğu okul olarak açıklanan, İ.İ.T.İ.A. Ticari Bilimler Fakültesi Aksaray Birimi 1981-1982 dönemi mezunları kahvaltılı toplantıda buluştu. Erdoğan kahvaltıda yoktu. Mezunlar da “Sınıf arkadaşları” Erdoğan’ı hatırlamadı.

AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan önceki gün, 1983 yılında hazırlanan ‘Yüz Yıllık Mezunları ile İstanbul Yüksek Ticaretliler’ yıllığını paylaştı. Yıllıkta 2443 numaralı Erdoğan da, yaz dönemi mezun listesinde yer aldı.

Yıllığı paylaşan serbest müşavir de Erdoğan’ı hatırlamıyor

Yıllığı AKP’li Turan ile paylaşan Muzaffer Kıray isimli serbest müşavir, kendisinin Tayyip Erdoğan ile üniversiteden bir tanışıklığı bulunmadığını söylerken, aynı yıllıkta adı bulunan mezunlar, kahvaltıda buluştu. Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, Erdoğan gibi yaz dönemi bölümünde adı bulunan mezunlardan Reşat Parlak, üniversite döneminden Erdoğan’ı hatırlamadığını söylerken, okul arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları kahvaltının da fotoğrafını paylaştı.

Sınıf arkadaşları da hatırlamadı

Mezunların kahvaltılı toplantısında da diploma tartışmaları konu edildi. Kahvaltıya katılan mezunlar, Erdoğan’ı okul döneminden tanımadıklarını ve görmediklerini söylediler.

“Okulda rastlamadım ama birlikte amatör kümede futbol oynadık”

Aynı yıllıkta mezunlar arasında adı bulunan Doğan Dalgalıdere ise Erdoğan ile aynı dönemde amatör kümede futbol oynadıklarını belirterek, “O dönemde okula devam mecburiyeti olmadığı için derslere pek girilmezdi. Öğrenciler imtihanlarda bir araya gelirdi. Erdoğan’a okulda rastlamadım ama beraber futbol oynadım” dedi.