07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yılbaşı Kutlamayı Yasakladı
Yılbaşı Kutlamayı Yasakladı

Yılbaşı Kutlamayı Yasakladı

Bahçelievler İlçe Eğitim Müdürü ilçedeki öğrencilerin yılbaşı kutlamaması için genelge yayımladı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı gerekçe olarak gelen bilgi ve şikayetler olduğunu öne sürdü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı imzasıyla gönderilen yazıda şikayetler gerekçe gösterilerek öğrencileri olumsuz davranışlara sevk edecek yılbaşı hediyeleşmesi, çam süslemesi gibi yılbaşı etkinliklerinin yapılmaması istendi.

Yazıda şu ifadelere yer verildi:

“Dönem ve yıl sonu olması nedeniyle dersleri engelleyecek, öğrencileri farklı alışkanlıklara ve olumsuz davranışlara sevk edecek yada özendirecek eğlence, şans oyunu, çekiliş ve yılbaşı adı altında öğrencileri ekonomik durumlara göre farklı algılara sokabilecek (yılbaşı süslemesi, çam süslemesi vb. süslemeler gibi), psikolojik olarak öğrencileri farklı şekilde etkileyecek etkinliklerin yapılmaması ve bir aksaklığa fırsat verilmemesi hususunda gereğini rica ederim.”

İşte o resmi yazı;

unnamed

Yılbaşını yasaklayam Bahçelievler Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı Karaman Ensar skandalında ensar’ı destekleyen Tweetler yazmış

mudurensar