07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Yazıktır, Ayıptır, Günahtır”
“Yazıktır, Ayıptır, Günahtır”

“Yazıktır, Ayıptır, Günahtır”

Meral Akşener TBMM’deki eski sekreterinin KHK ile “FETÖ”cü olduğu iddiasıyla  ihraç edilmesine sert tepki gösterdi. MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, “O FETÖ’cü değil muhteşem bir Ülkücüdür” dedi.Ve operasyonu da kendisine yönelik olduğunu öne sürdü.

Resmi Gazete’de yayımlanan 672 sayılı KHK ile meslekten ihraç edilen 41 TBMM çalışanı arasında, MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’in eski sekreteri de bulunuyor. Konuyla ilgili Yeniçağ gazetesine konuşan Meral Akşener, “Pazartesi günü Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman ile görüşeceğim. Öncelikle şunu söylemem gerekir. Esma Bekâr, 20 yıllık bir devlet memuru ve muhteşem bir ülkücüdür. FETÖ’cülükle uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur” dedi.

İşte Akşener’in Yeniçağ gazetesine verdiği o röportajdan ilgili bölüm;

“O sekreteri bana tavsiye eden MHP Genel Başkan Yardımcısıydı”

“Zaten, Esma Bekâr’ı bana tavsiye eden o dönemdeki MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Deniz Bölükbaşı’dır. Ülkücü olduğu için tavsiye etmiştir. Benimle 8 yıl çalıştı. Esma Bekâr bağırsak ameliyatı geçirdi ve 1.5 ay hastanede yattı. Uzun süre sağlık sorunları ile uğraştı görevine devam edemedi. Bu sebeple hakkında soruşturma da açıldı ama doğru söylediği hastane kayıtlarından resmen anlaşılınca tekrar görevine döndü. Sanı- yorum, bu sorunlar yüzünden başına böyle bir iş geldi.

“Esma Bekâr, muhteşem bir ülkücüdür”

Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman ile görüştükten sonra bu konu ile ilgili daha ayrıntılı bir açıklama yapabilirim. Yalnız FETÖ ile ilişkilendirilmesinin, Meral Akşener’e zarar vermek amacıyla yapıldığını düşünüyorum. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Tekrar söylüyorum, Esma Bekâr, muhteşem bir ülkücüdür”