07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Sırp Sniper Nerede?
Sırp Sniper Nerede?

Sırp Sniper Nerede?

Cizre’de Sırp keskin nişancı (sniper) yakalandı haberleri servis edildi. Ancak hala bu kişinin adı ve diğer bilgileri için açıklama yapılmadı.

Ahmet Davutoğlu da yabancı keskin nişancı tespit edildiğini açıkladı. Sırbistan o keskin nişancıyı istedi. Güneydoğu’daki operasyonun her ayrıntısı servis edilirken Sırp sniper ile ilgili ne bir fotoğraf ne de başka bir bilgi verildi.

Sırp keskin nişancı haberleri ilk de değil.

Cizre’de bir Sırp keskin nişancının öldürüldüğü birinin ise sağ yakalandığı haberleri üzerine Sırbistan’ın Ankara Büyükelçiliği, Türk makamlarından resmi bilgi istedi. Sırbistan “O tetikçiyi bize gönderin” dedi. Büyükelçilik’ten yapılan açıklamada, Türk medyasında PKK terör örgütünün Sırp keskin nişancılar kiraladığına ilişkin haberlerin yer aldığı belirtilerek, şöyle denildi:

Cezası Çok Ağır

“Sırbistan Cumhuriyeti, vatandaşlarının 3. ülkelerdeki silahlı çatışmalara muhtemel katılımlarına şiddetle karşı çıkmaktadır. Sırbistan Cumhuriyet Ulusal Meclisi, bu tür faaliyetlere katılımı ağır biçimde cezalandıran bir yasayı geçirmiştir. Bu hususu dikkate alarak, iddiaların hiçbir şekilde Sırbistan Cumhuriyeti ve kurumlarının resmi politika ya da uygulamalarıyla ilişkilendirilmemesi gerekmektedir.”

Peki Haberlerde Ne Deniyordu;

sabah

Sabah Gazetesi Cumartesi günü (30.1.2016)

Şırnak’ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda bir Sırp uyruklu keskin nişancı yakalandı. Önceki gün gerçekleştirilen operasyonda öldürülen bir keskin nişancının da Sırp uyruklu olduğu ortaya çıkmıştı.

Davutoğlu ne dedi;

Riyad seyahati sırasında gazetecilere açıklama yapan Ahmet Davutoğlu da “Sona doğru yaklaştıkça terör olaylarını organize eden çekirdek kadroya yaklaşıyorsunuz. Burada birçok yabancı keskin nişancı da tespit edildi. Bunların hedefi de Türkiye’yi karıştırmak.” dedi

2010 yılında da Sırp Keskin Nişancı Haberleri Vardı 

Sırp Keskin nişancı haberleri aslında tanıdık. 2010 yılında yine keskin nişancı haberleri vardı. İşte 19 Temmuz 2010 tarihli Habertürk Gazetesi  haberi;

sırp