07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Poşet Formalı Çocuk Bulundu
Poşet Formalı Çocuk Bulundu

Poşet Formalı Çocuk Bulundu

Irak’ın Duhok şehrine bağlı Kesare köyünde yaşayan Human Ali, Lionel Messi’nin giydiği 10 numaralı formayı lastik poşetten yaptı. Küçük Ali, Arjantinli futbolcu Messi ve Barcelona’da oynayan tüm oyuculara hayran olduğunu söyledi.

Geçen günlerde Messi’nin formasını poşetten giyen bir çocuğun fotoğrafı, sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmıştı.  Minik futbolseverin yürekleri sızlatan bu fotoğrafı en çok paylaşılan görüntülerden oldu. Messi, kendine ait Twitter hesabında küçük hayranını bulmak için kampanya başlatmıştı.

Irak Kurdistani'nin Duhok sehrine bagli Kesare koyunde yasayan Human Ali (10), Lionel Messi'nin giydigi 10 numarali formayi lastik posetten yapti. Kucuk Ali, Arjantinli futbol oyuncusu Messi ve Barchalona'da oynayan tum oyuculara hayran oldugunu soyledi.

Yaklaşık 2 yıl önce köyünde Messi forması bulunmadığı için ablasına poşetten bir forma yaptırdığını söyleyen Ali’ye Cihan Haber Ajansı (Cihan) ulaştı. Messi’nin küçük hayranı her gece yatağa forma ile girdiğini ifade etti.

Oyuncular arasında en çok neden Messi’yi sevdiği sorusuna Human Ali, “Messi 5 defa dünyanın en iyi futbolcusu oldu. 3 defa altın küre sahibi oldu. Onun için onu çok seviyorum. O çok iyi bir oyuncudur. Onun tüm arkadaşları da çok iyi oynuyorlar.” ifadesini kullandı.