07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » O Pedofilinin Twitter Hesabı Kapatıldı
O Pedofilinin Twitter Hesabı Kapatıldı

O Pedofilinin Twitter Hesabı Kapatıldı

2 erkek çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanan Rize İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Kızılay Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş’in AKP ve Erdoğan’a methiyelerinin bulunduğu twitter hesabı kapatıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olayın araştırılması için “yine” müfettiş görevlendirdi.

Mehmet Nuri Gezmiş’in 1983-1987 yılları arasında Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’nde öğretmenlik yaptığı dönemde küçük yaştaki erkek çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla soruşturma geçirmiş,buna rağmen 2003 yılında kendi başvurusu ile Rize Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Daha önce de müfettiş gönderilmişti

Gezmiş, Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken de 2007 yılında   kuruma bağlı yetiştirme yurtlarında kalan erkek çocuklara yönelik cinsel istismar iddiası ile 2007 yılında yine müfettiş soruşturması geçirmiş ancak hakkında soruşturma açılmadan görevine devam etmişti.

Bu arada Gezmiş hala Rize Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunun resmi internet sitesinde Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görünüyor…

sapık1-1

Bir not daha;  Mehmet Nuri Gezmiş’in kendisine ait AKP ve Erdoğan hakkında methiye dolu mesajlarının bulunduğu  isimli twitrter hesabı kapatıldı…Gezmiş tutuklu olmasına rağmen hesap nasıl kapatıldı anlaşılamadı.