07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Organize Çark 2
Organize Çark 2

Organize Çark 2

‘Bu suça ortak olmayacağız’ başlıklı 1128 akademisyenin imzasının bulunduğu bildirinin ardından kendine ait internet sitesi üzerinden “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız” diyen Organize Suç Örgütü Liderliği hükümlüsü Sedat Peker, hakkındaki tehdit suçundan ifade verdi. Peker “ben akademisyenleri tehdit etmedim” dedi…Organize Suç hükümlüsü Peker, bugün yine kendisine ait internet sitesinden gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül’ü idamla tehdit etmişti.

Organize Suç Örgütü hükümlüsü Sedat Peker bugün Anadaolu Adliyesine gelerek “kanınızla duş alacağız tehtidi ile ilgili ifade verdi. 1.5 saat süren ifadesinde Peker, ” beni paralel yapı beni şikayet ediyor, ben akademisyenleri tehdit etmedim” dedi.

İşte Peker’in ifade sonrası yaptığı açıklamadan başlıklar;

“Paralel yapı şikayet ediyor”

– Akademisyenleri tehdit ettiğim yönünde yapılan bir şikayet sebebiyle davet edildim. İfademi verdim. Türkiye genelinde şikayetleri yapan insanları incelediğimiz zaman paralel yapıyla ilişkili olan insanlar tarafından organize bir şekilde çeşitli adliyelere şikayetler yapıldığını gördük.

“Ben akademisyenleri tehdit etmedim”

-İlkokul çocukları birilerini tehdit ederler, ben akademisyenleri tehdit etmedim. Sadece eğer bir gün devletimizi yıkmak isteyen insanları desteklemeye devam ederseniz ve hep beraber bu devleti yıkarsanız ortada ne polis, ne asker, ne savcı, ne hakim kalmayacağı için bu ülkenin vatandaşları tarafından oluk oluk kanlarınız akıtılır, kanlarınızla duş alınır dedim. Bu geleceğe yönelik yaşanacak bir durum tespitidir. .

Peker bugün internet sitesinden Can Dündar ve Erdem Gül’ü idamla tehdit etti

İşte organize suç örgütü liderliği hükümlüsü Peker’in o tehdit dolu yazısı;

“Bana büyük bir medya grubu kurdurtmayın!”

-Sizi kibar bir şekilde uyarmak istiyorum. Bana karşı adil olmayan bu davranışlarınıza devam ederseniz; bu işin sonunda beni de basın sektörüne çok hızlı bir şekilde dahil ettirirsiniz. Sadece kişisel sayfalarımla bile sizinle baş edebiliyorken, bir de büyük bir basın grubu oluşturarak sizi nasıl rezil edeceğimi isterseniz bence bir daha düşünün.

-Çünkü benim gibi düşünen on milyonlarca insandan bir tanesi cumhurbaşkanı olursa ilk işi idamın geri getirilmesi, ikinci işiyse Bayırbucak’ta şehit olan çocuklara ve bebeklere misilleme olarak sizlerin asılması olacaktır.”