07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ölümüne Yumruğu Arkadaşları Savundu
Ölümüne Yumruğu Arkadaşları Savundu

Ölümüne Yumruğu Arkadaşları Savundu

İstanbul, Fatih’te Gökay Çetin’i Ramazan’da sigara içtiği için yumruklayıp komaya sokan fakat serbest bırakılan Ufuk Tekel korkudan kayıplara karıştı. Karakolda “Saklayarak iç dedim, dinlemedi” diyen Tekel’in artkadaşları şimdi olayı çarpıtmaya çalışıyor. Tekel’in arkadaşları “ölümüne yumruğu” sigara için değil, Gökay Çetin küfrettiği için atıldığını öne sürdüler

Fevzipaşa Caddesi’nde çalıştığı mağazanın önünde sigara içen Çetin’i yumrukla komaya sokan Tekel (28), telefonlarını kapattı, sosyal medya hesaplarını dondurdu. Fatih Çarşamba’da beş yıldır işlettiği büfe ve çay ocağının kapısına da kilit vuran Tekel, eşiyle ortadan kayboldu.

Kendisi itiraf etti arkadaşları inkar ediyor

Ufuk tekel olaydan sonra götürüldüğü karakolda, Gökay Çetin’e “sigarayı gizli iç dedim, dinlemedi, onun için yumrukladım” demişti. Tekel’in arkadaşları ise savunmaya geçti. Hürriyet gazetesinden Fırat Alkaç’a konuşan Tekel’in yakın arkadaşı Kadir Bozyiğitbaşı, yumruğun sigara için değil, küfür edildiği için atıldığını öne sürerek, yumruk atan Tekel’in komaya giren gencin hayatını kurtardığını öne sürdü.

Güya gencin hayatını kurtarmış

“Çocuk düşünce kaldırmış. Çenesi kilitlenen çocuğun dilinin boğazına kaçtığını görünce parmaklarını ağzına sokmuş. Bu sırada genç kendini sıktığı için dişleri Ufuk’un parmaklarını kesmiş. Sonra hemen hastaneye götürmüş” diyen Bozyiğitbaşı, “Eşinin yanında küfür ettiği için vurmuş” iddiasını ortaya attı.