07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bu Milli Eğitim Müdürü Soruşturulacak mı?
Bu Milli Eğitim Müdürü Soruşturulacak mı?

Bu Milli Eğitim Müdürü Soruşturulacak mı?

Adana Aladağ’da Süleymancılara ait yurtta çocukların ihmal sonucu diri diri yanması soruşturmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş hakkında şu ana kadar herhangi bir soruşturma yapılmadı.  Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş’ın ailelere Süleymancı yurduna gitmesi için baskı yapması gözardı edildi. Kızı Bahtınur’u yangında kaybeden Mehmet Ali Baş BBC Türkçe’den Selin Girit’e yaptığı açıklamada biri erkek iki çocuğunu Süleymancıların yurdu olduğu söylenen yurtlara kaydettirmek istemediğini, ama Aladağ ilçe milli eğitim müdürünün “Ben de bu yurtlarda okudum,” diyerek kendisini ikna ettiğini söylemişti.

Acılı baba Mehmet Ali Baş “Çocuğuna çok iyi bakacağız, çamaşırını yıkayacağız, yemeğini vereceğiz, dediler. Ama çocukları sabah beşte namaz kılmaya kaldırırlarmış. Dört çocuk tuvaleti temizlermiş. Öbürleri de halıları, merdivenleri silermiş. Bu çocuklarımızın orada yanmasının nedeni yurtsuzluktan” dedi.

Ailelere baskı yaparak Süleymancı yurduna çocukların verilmesini sağlayan Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş kim? bunun yanıtını Facebook sayfasından görmek mümkün.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş Facebook sayfasını düzenli ve aktif olarak kullanıyor. Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak değil “Reis” olarak görüyor..

maktas1

Mehmet Aktaş Facebook sayfasında sık sık Tayyip erdoğan paylaşmış

mak0

maktas3

Güncel olaylara da yorum yapıyor. Mesela Can Dündar

maktas5