07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Mardin Valiliği: Teknik Arıza Sonucu Öldürüldü
Mardin Valiliği: Teknik Arıza Sonucu Öldürüldü

Mardin Valiliği: Teknik Arıza Sonucu Öldürüldü

Mardin’in Nusaybin ilçesi’nde 2 gün önce polis zırhlı aracından açılan ateş sonucu ölen 59 yaşındaki Dilça Ak ile ilgili Mardin Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, “Zırhlı aracımızda oluşan teknik bir arızadan dolayı ateşleme mekanizması harekete geçmiş” denildi.

Nusaybin’de 2 gün önce polis zırhlı araçından açılan ateş sonucu Dilşa Ak’ın ölmesi ve 1 kişinin de yaralanması olayı ile ilgili Mardin Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, şöyle denildi:

“Nusaybin ilçemizde bulunan DSİ Kapama Bölgesi’nde 19/02/2016 Cuma günü güvenlik tedbiri görevini icra eden bir zırhlı aracımızda oluşan teknik bir arızadan dolayı ateşleme mekanizması harekete geçmiş, olay sonucunda bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşımızın tedavisi halen devam etmektedir. Bu müessir olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup sonucu ile ilgili kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir.”