07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Kitabı İçin Öldürdüm”
“Kitabı İçin Öldürdüm”

“Kitabı İçin Öldürdüm”

“Meleklerle Yaşamak” kitabıyla tanınan Beki İkala Erikli’yi ofisinin bulunduğu apartmanda 3 kurşunla öldüren kadının 31 yaşındaki Sinem Koç olduğu belirlendi. Koç, Küçükçekmece’de otomobilinde tabancasıyla yakalandı.

Cinayet Büro dedektiflerinin yaptığı araştırmaya göre, Erikli önceki gün saat 17.00 sıralarında dışarı çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre bu sırada sokağa giren Sinem Koç, Erikli’nin işyerinin adresini sordu. O sırada restorandan çıkıp akşam vereceği seminer için kuaföre giren Erikli’yi gören Koç, kuaförün yakınlarında bir süre bekledi.

İlk Kurşun Sırtına

Koç, daha sonra Erikli kuaförden çıkmasını beklemeden ofisinin bulunduğu apartmana seminere katılmak için gelen kadınlarla birlikte girdi. Kadınlar asansöre beklerken Koç, merdivenlere gitti ve gizlenerek beklemeye başladı. Koç, apartmana giren ve asansöre yönelen Erikli ile göz göze geldikten sonra yürüyüp, arkasından bir el ateş etti. Yere yığılan Erikli’ye iki el daha ateş eden Koç kaçtı.

“Kitaplarını Okuduktan Sonra Akli Dengem Bozuldu”

Cinayet şüphelisinin Sinem Koç (31) olduğunu belirleyen polis, teknik takip sonucu dün otomobiliyle Küçükçekmece’deki evine gittiğini tespit etti. Küçükçekmece’de otomobili durduran polis, Koç’u gözaltına aldı. Suç aleti 9 mm çaplı tabanca da otomobilde bulundu.

4 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra annesiyle kalan Koç’un, “Kitaplarını okuduktan sonra akli dengem bozuldu. Kitaplarında meleklerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm” dediği ileri sürüldü.