07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Kırşehir’de Ölüm yolu

Kırşehir’de Ölüm yolu

Kırşehir yakınlarında, buzlanma nedeniyle kayarak kontrolden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada 7 kişi öldü, 4’ü ağır 22 kişi de yaralandı.Kazanın ardından aynı yol üzerinde buzlanma nedeniyle 2 yolcu otobüsü daha devrildi. 2’si ağır 50 kişi yaralandı.

Kaza, sabah erken saatlerde, Kırşehir- Ankara karayolunun Özbağ İlçesi Çuğun mevkiinde meydana geldi. Kırşehir’den Ankara yönüne giden yolcu otobüsü, buzlanma olan yolda bir anda kayıp kontrolden çıktı. Savrulan otobüs, şarampole devrildi. 6 kişi kaza yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, tam bir can pazarı yaşandı. Kazada yaralanan çoğunluğu ağır, 23 kişi Kırşehir’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 1’i de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 4’ü ağır 22 kişinin ise tedavileri sürüyor.

İşte kaza sonrasına ait en sıcak görüntüler;

Aynı yerde 2 otobüs daha devrildi

7 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasının ardından aynı yol üzerinde 2 yolcu otobüsü daha devrildi. Son iki otobüs kazasında ise 2’si ağır 50 kişi yaralandı.