07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Karaman Asıl Şimdi Başlıyor
Karaman Asıl Şimdi Başlıyor

Karaman Asıl Şimdi Başlıyor

Ensar Vakfı iddianame ile çocuklara tecavüzün Ensar evlerinde gerçekleştiği kesinleşince bu kez mağdur rolü oynamaya başladı. Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, “mağdur ailelerin avukatlığını almaya gayret göstereceğiz” dedi. Olayı yine sadece tecavüzcü öğretmen üzerinden değerlendirdi: 600 yıl yetmez, idam edilmeli.

İşte Dilberoğlu’nun o açıklaması;

“Mağdur ailelerin avukatlığını almaya gayret göstereceğiz”

-Mağdur ailelerin de avukatlığını almaya gayret ederek onlara psikolojik destek vererek dava sürecini takip edeceğiz. İnşallah dava süreci uzun sürmez bir an önce adalet yerini bulur.

“600 yılllık ceza az”

Dava sürecini takip edeceğiz. Hak ettiği cezayı umarım bu kişi alır. Medyadan takip ettiğim kadarı ile 600 yıllık bir ceza isteniyor. Benim inancıma göre, bu 600 yıllık ceza bile az, bu kişinin idam edilmesi gerekir.

“Sürekli bir şeyi göstermiyor”

-Böyle bir durumda bile hala bu işi örtbas ettiğimiz ile ilgili bir durum var. Anti parantez olarak bunu da vurgulamak isterim. Yurt değil, şube merkezimiz açık. Çocuklarımız var. Gidiyorlar, geliyorlar sürekli bir şeyi göstermiyor. Üniversite, ortaokul öğrencilerimiz de var. Bir yere kaçtığımız yok. Varsa bir suçumuz bununla ilgili her şeyi yapmaya hazırız. Toplumun yüreğine umarım su serpilir.