07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » İstanbul’da Saldırı: 1 Ölü 3 Yaralı

İstanbul’da Saldırı: 1 Ölü 3 Yaralı

Alınan bilgiye göre; İstanbul Eyüp Yeşilpınar, Muhtar Cami Sokak üzerinde bulunan “Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği” lokaline saat 22.00 sıralarında silahlı 3 kişi tarafından ateş açıldı. Eyüp Yeşilpınar’da bir dernek lokaline kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda biri ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılardan İsmail Bayram kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

os

Polis ekipleri, yaya olarak kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Eyüp Yeşilpınar’da “Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği”ne kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan İsmail Bayram’ın yakınları hastaneye akın etti.

31 yaşındaki İsmail Bayram’ın yaralandığını duyarak Gaziosmanpaşa’daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden akrabaları acil servis önünde gözyaşı döktü. Ancak İsmail Bayram’ın Alibeyköy’deki özel bir hastaneye kaldırıldığını öğrenen yakınları, araçlarla bu hastaneye gitti.

Eşinin 5 aylık hamile olduğu öğrenilen İsmail Bayram ameliyata alındı. Ancak kurtarılamadı.

Bu arada, olayda yaralanarak Gaziosmanpaşa’daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 3 yaralıdan Fatih Fırat’ın durumunun da ağır olduğu öğrenildi. Fırat’ın da başına mermi isabet ettiği belirtildi. Aynı hastanede Hüseyin Sözer ve adı öğrenilemeyen bir yaralının daha tedavi altına alındığı ifade edildi.