07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Amedspor’a Polis Baskını
Amedspor’a Polis Baskını

Amedspor’a Polis Baskını

Türkiye Kupası’nda çeyrek finale kalan Amedspor’un Diyarbakır Seyrantepe’de bulunan tesislerine polisler tarafından baskın yapıldı. Baskında tesislerdeki bilgisayar hardiskleri sökülerek el konuldu

DİHA’nın haberine göre, Bursaspor galibiyeti ile Türkiye kupasında çeyrek finale yükselme başarısı gösteren ve çekilen kura sonucu Fenerbahçe ile karşılaşan Amedspor Kulübü’nün Seyrantepe’de bulunan tesislerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü’ne bağlı polislerce baskın yapıldı. Kulübe ait tesislere gelen polisler, bina içerisinde bulunan bilgisayarların sökerek, harddisklerine savcılık kararı ile el koydu.

“Bilgisayarlar taraftarın sosyal medya hesaplarının incelenmesi için alındı”

Bilgisayar harddisklerine Bursaspor maçı sonrası kulüp adına taraftarlar tarafından açılmış sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar nedeniyle incelenmek üzere el konulduğu öğrenildi.

“Baskının kulüple ilgisi yok”

Amedspor Kulübü Basın Sözcüsü ve aynı zamanda avukatı olan Soran Mızrak da kulüpleri ile hiçbir ilgisi bulunmayan, taraftarlar tarafından açılan sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlardan dolayı başlatılan soruşturma doğrultusunda bilgisayar harddisklerine el konulduğunu açıkladı.