07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “IŞİD’liye Suikast Yapacak PKK’lıları Yakaladık”
“IŞİD’liye Suikast Yapacak PKK’lıları Yakaladık”

“IŞİD’liye Suikast Yapacak PKK’lıları Yakaladık”

Gaziantep’te Valiliği operasyon bildirisi yayınladı. Bildiride” PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H içerisinde faaliyet gösteren ve sözde DEAŞ terör örgütü üyesi olan ismi bilinmeyen bir şahsa yönelik suikast hazırlığındaki 4 örgüt mensubu eylemlerini gerçekleştirmeden yakalanmıştır” denildi

antepvali

Operasyonla ilgili Gaziantep Valiliğince yapılan açıklamada; PKK’nın gençlik yapılanması üyesi kişilerin eylem hazırlığında oldukları ve uyuşturucu kullandıklarının değerlendirildiği belirtildi.

İşte o açıklama;

“PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H içerisinde faaliyet gösteren ve sözde DEAŞ terör örgütü üyesi olan ismi bilinmeyen bir şahsa yönelik suikast hazırlığındaki 4 örgüt mensubu eylemlerini gerçekleştirmeden yakalanmıştır. Yakalanan örgüt mensuplarının eylem hazırlığında oldukları ve uyuşturucu madde kullandıkları değerlendirilmektedir. Yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız av tüfeği, çeşitli elektronik malzeme, 3 adet paket halinde 120 gram uyuşturucu madde ile FETÖ/PDY terör örgütü içerikli 1 adet kitap elde edilmiştir.”