07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Gölgeleme Açıkla
Gölgeleme Açıkla

Gölgeleme Açıkla

Bülent Arınç Cumartesi CNN Türk yayınında söylediği sözlerden dolayı AKP içerisinden sert tepki görmüş, “Cübbeli Bülo” “Manisalı Lawrence” hain suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Arınç o suçlamalara twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Arınç yine , üstü kapalı tehdit etti.

İşte Arınç’ın twitter’dan yaptığı açıklamalardan başlıklar;

“Troliçe üstüne alındı”

-Program sırasında kimi kastettiğimi herkes çok iyi biliyordu. Nitekim yarası olan gocundu ve daha program bitmeden şahsıma hakaret etti. Bu kadın yazara birisinin cevabı gibi; ” Taraf’ın Lawrencesi” demek istemem. Onu bu hakareti ve yargı süreci ile başbaşa bırakıyorum. Bazı hanımefendi yazarlar bu sözlerimle kendilerini kastettiğimi düşünmüş olabilirler. Kesinlikle kendilerini kastetmedim. Benim kastım, bu kadın yazar ve onun gibi kişilik hakkı, edep, saygı, sorumluluk bilmeyen ve hoşgörü tanımayan kişilerdir.

“Yıkmaya çalıştığınız çınarın gölgesinde güneş görmemiş daha çok hakikat gölgeleniyor”

-Programdan sonra, belki de aldıkları talimatla “eski çınarı yıkmak” hevesiyle manşetlerden, tv programlarından, gazete köşelerinden, sosyal medya ve diğer mecralardan şahsıma yönelik başlatılan linç kampanyası, heves sahiplerinin kursaklarında kalabilir. Zira tez canlı bazı arkadaşlarımızın iddiaları gerçekler arasında pamuk ipliği kadar bile bir bağ yokken, bu kampanya yine size döner ve cümle alem size güler. Unutulmamalıdır ki, yıkmaya çalıştığınız çınarın gölgesinde, güneş görmemiş daha bir çok hakikat gölgeleniyor. Yımayı, yıkıcı olmayı değil, yapmayı, yapıcı olmayı, hevesleri değil, akıl ve iz’anı salık veririm.

Bülent Arınç’ın twitter’dan yaptığı açıklamanın tamamı aşağıda;

Arınç-1arınç2-1Arınç3z-1

arınç41

Arınç6-1