07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Siyasetin “Fetö”sünde Tuhaf Haller
Siyasetin “Fetö”sünde Tuhaf Haller

Siyasetin “Fetö”sünde Tuhaf Haller

“FETÖ” operasyonlarının siyasi ayağında hamle yapılmadıkça tuhaf tepkiler ve durumlar ortaya çıkmaya başladı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hükümeti kaynak göstererek “Darbenin cumhurbaşkanı ve başbakanı belli” açıklaması için hükümet kanadındaki sessizlik ise sürüyor.

Erdoğan’ın yakınlarından olan bir isimin Twitter’a yazdıkları tuhaflığı daha da artırdı. Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz Twitter adresinden, Cemaat operasyonlarının kendilerine döndüğünü iddia etti.

mücahit

Mücahit Küçükyılmaz, “15 yıldır tanıdığım, “o gece” tankın önüne yatan, FETÖ düşmanı Oktay Kılıç’ın evi FETÖ’den aranıyorsa, bu operasyon “bize” dönmüş demektir!” diye yazdı.

Mücahit Küçükyılmaz “Şeyh ile Hükümdar” adlı kitabında Atatürk’e diktatör imasında bulunmuş ve “Erdoğan’a diktatör diyenler Mustafa Kemal’in devrinde yaşasalardı ne diyeceklerdi acaba?” diye yazmıştı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın “Bizde “FETÖ”cü yok” açıklaması da tartışmaları alevlendirdi. AKP içinde FETÖ operasyonu yapılmamasının sorun yaratacağı konuşuluyor. Parti kulislerinde operasyon yapılması halinde durumun daha da karışacağı belirtiliyor.

Bu arada FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan AKP 24’üncü dönem milletvekili İdris Şahin savcılık sorgulamasının ardından mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.