07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Erdoğan’ın Son 10 Günü Hakaret Dolu
Erdoğan’ın Son 10 Günü Hakaret Dolu

Erdoğan’ın Son 10 Günü Hakaret Dolu

Tayyip Erdoğan, “diktatör bozuntusu” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 100 bin TL’lik tazminat davası açtı. Kendisine yönelik her eleştirel söze dava açan Erdoğan’ın son 10 günde yaptığı konuşmaları çıkardık.

Her biri ağır hakaret, tehdit içeren Erdoğan’ın son 10 günlük konuşmaları şöyle;

15 Ocak 2016

Sultanahmet Camisi’ndeki Cuma namazı sonrası:

-Milletimizin kimin kim olduğunu çok daha yakından anlaması gerekir. Yani önünde bir profesör, doçent bilmem ne olması kimseyi aydın yapmaz.

-Bunlar kapkaranlık insanlardır ve bunlar zalimdir, bunlar alçaktır

–Bunlar da ne yapacaklarsa gitsinler oralarda yapsınlar. Siyaset yapmak isteyenler Parlamentoda siyasetlerini yapsınlar, ama yok Parlamentoda bunu yapamıyorlarsa onlar da gitsinler hendek kazsınlar veya dağa çıksınlar; bu kadar açık ve net konuşuyorum

14 Ocak 2016

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 99 baraj ve hidroelektrik santralinin (HES) toplu açılış töreni:

-Bu sözde aydınlar, aydın değil karanlıktır, karanlık. Zira bunların vatan diye bir meselesi yoktur. Bunların millet diye bir meselesi yoktur. Bunlar sadece şu güzel ülkemizi vatanımızı nasıl karıştırırız bu milleti nasıl birbirine düşürürüz bunun gayreti içindeler.

-Kılıçdaroğlu’na; Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al, sen de git orada hendek açıver.

-Bunlar, buldukları her fırsatta içlerindeki kini, husumeti, çirkinliği ortaya saçıyorlar, dışa yansıtıyorlar

12 Ocak 2016

8. Büyükelçiler Konferansı

-Kendilerine akademisyen diyen güruh bildiri yayınlayıp devleti suçluyor. Sadece bununla da kalmıyor, gelişmeleri takip etmek üzere yabancıları ülkemize davet ediyorlar. Bunun adı müstemleke zihniyetidir, bunun adı mandacılıktır.

-Bugün de, üstelik çoğu maaşını devletten alan, cebinde bu devletin kimliğini, pasaportunu taşıyan, ülke ortalamasının oldukça üzerinde bir refah seviyesine sahip sözde aydınların ihanetiyle karşı karşıyayız.

-Bu aydın müsveddeleri ne yazık ki kalkıp devletin bir katliam yaptığından bahsediyor. Ey aydın müsveddeleri siz karanlıksınız, aydın filan değilsiniz. Sizler ne Güneydoğu’yu ne Doğu’yu buraların

adresini bilemeyecek kadar karanlıksınız ve cahilsiniz.

-Millî Güvenlik Kurulu’muz tarafından da ülkemiz aleyhine çalışan bir terör örgütü olarak tescil edilip faaliyetleri izlenen bu şer şebekesi konusunda en küçük bir müsamahamız yoktur. Yapmamız

gereken, bu potansiyeli paralel devlet yapılanmasının tasallutundan kurtararak devletimize ve milletimize tekrar kazandırmaktır.

6 Ocak 2016

18’nci Muhtarlar Toplantısı

-Maalesef, hendek kazan teröristleri “arkadaşı” olarak gören, terör örgütünün eylemlerine ‘billboard’ ilanlarıyla destek veren bir ana muhalefetimiz var.

-Kimse bu devletin ekmeğini yiyip de bu devlete kılıç çalamaz

-Türkiyelileşmek iddiasıyla yola çıkıp, varlıklarını hendeklere endeksleyenlerin, Kandil’in şamar oğlanına dönenlerin durumunu hep birlikte ibretle takip ediyoruz.

-Parlamenter sistem gökten zembille inmemiştir. Bu sistem, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarındaki ihtiyacın, daha çok da Fransız sistemi örnek alınarak karşılanmasının ürünüdür.