07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ensar’ın Yaptığı Gibi Çorum’da da Rezalet Siliniyor
Ensar’ın Yaptığı Gibi Çorum’da da Rezalet Siliniyor

Ensar’ın Yaptığı Gibi Çorum’da da Rezalet Siliniyor

Çorum Alaca İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği(ALİMDER) Başkanı ve Yunus Emre Camii imamı Sami A.’nın iki kız öğrenciye tecavüz suçlamasından tutuklanarak cezaevine gönderilmesi sonrası resmi kurumlardaki geçmişleri silindi. Karaman’daki Ensar Evi’nde yaşanan çocuk istismarında da aynı nyöntem izlenmiş ve Muharrem Büyüktürk’ün geçmişi silinmişti.

İmam Sami A.’nın  imam hatip lisesi dışında başka bir eğitimi  olmamasına rağmen Çorum Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yaptırılmasını Gazeteport ortaya çıkardıktan sonra okulun resmi sayfasından bilgileri çıkarıldı.

samiars

Çorum Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi resmi sitesinde İmam Sami Arslan’ın meslek dersi öğretmeni olduğu silinmeden önce şöyle yer alıyordu.

samiarslancorum

Çorum Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi resmi internet sayfasında İmam Sami Arslan’ın öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nın kabulü etkinliğinde öğretmen yazılarak katıldığı sayfa da silindi. Tecavüz tutuklusu imam Sami A’nın okul ile birlikte yaptığı diğer etkinliklere de artık ulaşılamıyor..

corumsami

İmam Sami A. ‘nın geçmişi sadece öğretmen formasyonu olmadığı halde öğretmenlik yaptırıldığı liseden değil, Alaca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi sayfasından da silindi.

corummm1

Alaca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi  sayfasında silinmeden önce imam Sami A.’nın ziyareti böyle yer alıyordu.

samiarslan3