07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Eleştireni Hedef Yapıyorlar
Eleştireni Hedef Yapıyorlar

Eleştireni Hedef Yapıyorlar

AKP’nin yayın organı Sabah iktidarı eleştiren herkesi hedef yaparak korkutmaya çalışıyor. Beşiktaş’taki hain saldırıyı kullanan AKP yayın organları ve troller iktidarı eleştirenlere “Türkiye Düşmanı” diyecek kadar ileri gitti. Sabah internet sitesi Yönetmen Mustafa Altıoklar, Sanatçı Levent Üzümcü, Gazeteci Mirgün Cabas, Yazar-psikiyatr Mirgün Cabas, Oyuncu Ceren Moray, Oyuncu Bülent Emrah Parlak ve Müzisyen Şehrazat’ı hedef aldı. AKP yayın organı sabah ünlülerin yazdıklarını çarpıtarak hedef gösterdi.

sabah

Twiter’da Ne Yazmışlardı?

https://twitter.com/sehrazatmusic/status/807711473262850048


Oyuncu Bülent Emrah Parlak Sabah’ın “Türkiye düşmanı” iftirasına Twitter’dan yanıt verdi.”Kim Türkiye düşmanı?Kim Türkiye sevdalısı?Bunu tarih gösterecek. Sizinle mahkemede hesaplaşacağız YAŞASIN DEMOKRATİK LAİK TÜRKİYE”

“Türkiye Benim Yuvam, Ülkem”

Yazar Cem Mumcu hakkında ise sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltı kararı verildi. Yandaş medyada “yurtdışına kaçtı” şeklinde ifadelerin yer almasına da tepki gösteren Cem Mumcu, Türkiye’ye geri döneceğini ve ifade vereceğini aktardı: Mumcu, “Bir suçum yok, kaçacak bir şey yapmadım, neden Türkiye’ye dönmeyeyim? Orası benim yuvam, ülkem” dedi.

Cem Mumcu Twitter’dan’da bir açıklama yaptı.